Fynsk handelsgymnasium lukket efter trussel

Elever og ansatte skal ikke komme i skole. Politiet efterforsker truslen.

Tietgen Handelsgymnasium i Odense har i dag aflyst undervisningen. (Foto: Dr Fyn © DR FYN)

Eleverne på Tietgen Handelsgymnasium i Odense skal ikke møde i dag. Al undervisning på skolen er i dag aflyst på grund af en trussel mod gymnasiet.

Det bekræfter Fyns Politi på Twitter. Politiet efterforsker samtidig sagen og er til stede på gymnasiet.

Skolens ledelse har her til morgen sendt en besked til elever og ansatte via mail om, at de skal holde sig hjemme i dag.

Meldingen kommer ifølge politiet efter, at der i et chatforum er skrevet, at man ikke skal komme i skole tirsdag, hvis man går på Tietgen Handelsgymnasium.

- Jeg kan bekræfte, at der har været fremsat en trussel på Tietgen Handelsegymnasium, men hvad der præcis står, og hvordan vi har fået kendskab til indholdet, kan jeg ikke sige noget om af hensyn til efterforskningen, siger politikommissær Erik Skov fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Skolen vil foreløbig være lukket hele dagen. Lærere og elever vil i løbet af eftermiddagen få besked, om de skal møde i skole i morgen.

Rektor på Tietgen Handelsgymnasium Gitte Bargholt har ikke yderligere oplysninger om sagen. Hun har skrevet følgende på Facebook:

Bliv hjemme i dag tirsdag d. 29. martsKære alle Jeg er blevet ringet op af politiet. De beder om, at I bliver...

Posted by Tietgen Handelsgymnasium on Monday, March 28, 2016

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.