GOG mister sponsor efter fagforeningsstrid

HK Midt vil ikke være sponsor for håndboldklubben GOG, hvis Det Faglige Hus også er sponsor. - Ærgrligt, erkender GOG.

"Det Faglige Hus" på ryggen af GOG-spillerne blev for meget for HK Midt, der nu har trukket sig som sponsor for klubben. Foto: Morten Stricker (Foto: Morten Stricker © Scanpix)

En sponsorstrid i GOG fører nu til, at fagforbundet HK-Midt trækker sit sponsorat i den sydfynske håndboldklub.

Det sker i protest mod, at GOG for nogle uger siden tegnede en stor sponsoraftale med Det Faglige Hus, som HK-Midt anser for at være en såkaldt "gul fagforening".

Parterne har i nogle uger forsøgt at finde en løsning på striden, men det er ikke lykkedes.

- Vi har hele tiden gjort opmærksom på, at vi ikke ønsker at være samme sted som Det Faglige Hus. GOG haft mulighed for at tænke tingene igennem, men de har ikke ændret holdning. Så nu har vi indledt drøftelse af, hvordan vi kommer ud af vores sponsorat, siger formand for HK-Midt, Martin Rasmussen.

HK: Vi vil ikke være i stue med dem

Ifølge Martin Rasmussen et det uforenligt med HK-Midts sponsorstrategi at være i "samme båd" som en fagforening, der ikke er er med til at forhandle overenskomster.

- De bruger ikke penge på at udvikle uddannelsessystemet, så det er klart, at de kan have lave kontingenter. Vi ønsker ganske enkelt ikke at være i stue med dem, siger han.

Direktør i GOG, Kasper Jørgensen, ærgrer sig over bruddet med HK-Midt.

- Jeg respekterer, at HK-Midt gerne vil ud af deres sponsorat med os. Det er beklageligt, men det er deres eget valg. Alle skal kunne være med i fællesskabet omkring GOG, og det ønsker HK-Midt så ikke længere. Det er vi da kede af.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter