Guns N' Roses spiller i Odense i juni: - Vi er sikre på, at der vil lyde et brøl

Det ikoniske amerikanske band blev dannet i 1985, og de spiller i Odense til sommer.

Guns N' Roses spillede i Telia Parken den 27 juni 2017. Til sommer gæster bandet Dyrskuepladsen i Odense. (Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Scanpix 2017) (Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen © Scanpix)

Den 6. juni 2018 gæster Guns N' Roses Dyrskuepladsen i Odense.

Det blev afsløret på et pressemøde i Odense i dag, hvor de sammensmeltede koncertbureauer JVB Live og Culture-Club stolt præsenterede nyheden.

- Vi vil noget for byen - vi vil noget for øen. Det er en koncert, som vil give en meget stor oplevelse, siger Hans Thomsen fra Culture-Club.

Det ikoniske amerikanske band blev dannet i 1985 og debuterede med albummet 'Appetite for Destruction'. De har udgivet hits som 'Welcome to the Jungle', 'Sweet Child o' Mine' og 'Paradise City'.

Bandet spillede sidst live i Danmark i Telia Parken 27. juni 2017, og til sommer er det så fynboernes tur til at få glæde af det legendariske band.

Axl Rose og de øvrige bandmedlemmer holder højt tempo i 2018, hvor de spiller i alt 12 stadionkoncerter på tværs af Europa og er hovednavn på flere festivaler.

Koncerterne begynder 3. juni 2018 på Berlins Olympiastadion, og herefter fortsætter det med shows i Danmark, Storbritannien, Frankrig, Italien, Belgien, Spanien, Holland, Polen, Estland, Norge, Sverige og flere shows i Tyskland.

- Vi er sikre på, at der vil lyde et brøl fra mange fynboere og andre gæster, som kommer til øen, når Guns N' Roses skal spille, siger Hans Thomsen fra Culture-Club.

Borgmester i Odense Kommune, Peter Rahbæk Juel (S), er begejstret for at få den store begivenhed til Odense.

- Vi har haft en ambition om at gøre Odense til en attraktiv by at skabe events i, og derfor har jeg været rigtig glad for at kunne hjælpe med, at denne begivenhed kunne skabes, siger han.

Billetsalget starter 16. november klokken 10, og der vil blive solgt 40.000 billetter.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk