Håbet svinder ind for at finde 78-årig dement kvinde

Mandag eftermiddag forsvandt en 78-årig dement kvinde fra Søndersø. Politiet leder stadig, men tiden er knap.

14 hundepatrujler leder efter den 78-årige kvinde. (Foto: Peter Krogh Andersen)

Trods eftersøgning med 14 hunde og helikopter i løbet af de sidste to døgn er det stadig ikke lykkedes Fyns Politi at finde den 78-årige demente kvinde, der forsvandt mandag aften fra Søndersø.

- Vi er ved at nå en grænse for, hvad vi har af ideer til afsøgninger, som er relevante, siger vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi.

Lars Thede mener, at der ikke er store chancer for at finde kvinden i live, da hun har været væk i to døgn. Selvom der ikke er hård frost, er vinden stærk.

- Vi har set fra lignende sager, at tiden er ved at være knap. Hvis hun har været udenfor, er hun stærkt nedkølet. Det er livstruende og måske endda mere end det for en kvinde på 78 år, siger Lars Thede.

Efterforskningen fortsætter igennem natten og i morgen. Fyns Politi opfordrer alle til at henvende sig på telefon 114, hvis man har oplysninger om den forsvundne kvinde.

Hun er ca 160 cm høj. Spinkel af bygning. Hun har skulderlangt gråt hår og var iført hvid T-shirt, hvid cardigan og blå cowboybukser, da hun sidst blev set.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.