Muligt stenkast på Fyn skete ved højlys dag

Episoden er anderledes end andre sager, fordi den skete i dagslys. Politiet er optimistisk i forhold til at finde vidner

En bilist blev ramt af et muligt stenkast fra en gangbro over den Fynske Motorvej og fik knust det yderste lag glas på sit soltag. (Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix 2016) (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Et splintret soltag, muligvis forårsaget af stenkast.

Det blev en bilist fra Langeskov-egnen udsat for i går omkring klokken 16.15, hvor han kørte på den Fynske Motorvej og passerede en cykelovergang lige øst for sammenfletningen ved Svendborg Motorvejen.

Den slags sager har der været flere af, men episoden i går adskiller sig fra andre. For det var stadig lyst klokken 16.15, og derfor er politiet optimistisk i forhold til at finde vidner i sagen.

- Det er sket på et tidspunkt, hvor der må siges at være sandsynlighed for en vis færdsel oppe på broen, så det kan jo være, at der er nogen, der har nogle oplysninger eller har truffet nogle personer på det pågældende tidspunkt, siger Lars Tvede, der er vagtchef ved Fyns Politi til DR Fyn.

Fyns Politi spærrede i nat motorvejen for at lede efter det, der kunne være blevet kastet med - dog uden held.

Efter uheldet er soltagets yderste lag knust, og der er kommet små ridser og buler på taget af bilen.

- Vi ved reelt ikke, hvad der er foregået. Soltaget er splintret, så det er nærliggende at tro, at der er kastet noget ned på hans bil. Men vi efterforsker videre og ser, hvad vi kan finde ud af, siger vagtchefen.

Her til morgen efterforsker ordensmagten, om der er tale om et stenkast, og om hændelsen kan hænge sammen med tidligere episoder.

Har du set noget mistænkeligt i området på det tidspunkt, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.