Ny indvandrerbande i Odense

Politiet i Odense har registreret en ny indvandrerbande med relation til rockergruppen Hells Angels.

- Det er en gruppering, som består af folk med indvandrerbaggrund og som er karakteriseret af en adfærd, som det vi kalder bandeadfærd og som har lidt tilknytning til Hells Angels, forklarer politidirektør Poul Løhde. Arkivfoto

Politiet i Odense har registreret en ny indvandrerbande med relation til rockergruppen Hells Angels.

Black Angels, hedder gruppen, der ifølge politiet også var involveret i de voldsomme uroligheder på skadestuen i Odense sidste år.

- Det er en gruppering, som består af folk med indvandrerbaggrund og som er karakteriseret af en adfærd, som det vi kalder bandeadfærd og som har lidt tilknytning til Hells Angels, forklarer politidirektør Poul Løhde.

Kriminelle unge indvandrere

Gruppen består af kriminelle unge, og politiet mener, de var involveret i et skyderi på Vollsmose Torv sidste år i forbindelse med en Eid-fest. Efter skyderiet hærgede en stor gruppe mennesker skadestuen på Odense Universitetshospital for at få fat i skudofferet fra Vollsmose.

Ifølge politidirektøren er politiet meget opmærksom på den nye indvandrerbande.

Black Angels har relationer til rockergruppen Hells Angels, men ifølge politiet er der ikke tale om en direkte underafdeling, som det for eksempel kendes fra Hells Angels ungdomsafdeling AK81.

Facebook
Twitter