Nyt om fynsk flisekast: Endnu en bilist ramt af sten

En tysk bilist blev ramt af sten på den fynske motorvej få timer, før en familie blev ramt af en 30 kg tung sten

En kvinde blev kvæstet, da en flise pludselig bragede gennem bilens tag på motorvejen i søndags.

Søndag aften omkring klokken 22 blev en familie ramt af en 30 kilo tung flise, da de kørte under en bro på den fynske motorvej vest for Odense.

Nu beder Fyns Politi om hjælp til at få identificeret to unge mænd, som blev set på broen søndag eftermiddag omkring klokken 15:20.

Politiet har modtaget en anmeldelse fra en tysk bilist, der mellem klokken 15:30 og 16:00 søndag blev ramt af en sten kastet Langesøvej – broen, som krydser motorvejen.

- Han blev ramt af en sten og retter først henvendelse til os, da han kommer hjem til Tyskland. Derudover har en kvinde set to unge mænd på broen i samme tidrum., som bøjede sig ned efter noget, fortæller Anders Lundegaard, politikommissær hos Fyns Politi til DR Fyn.

Politiet beder derfor bilister, der kørte over Fyn søndag eftermiddag mellem klokken cirka 15 og klokken cirka 22 kontakte politiet, hvis de har set de unge mænd på broen eller har andre oplysninger, der er interessante i sagen.

Fyns Politi vil også gerne høre fra folk i området omkring Langesøvej, Vissenbjerg og Kildebjerg, der kan have set de to unge mænd eller som ved, hvem de er.

De to unge mænd beskrives som 15-20 år med sydlandsk af udseende. Den ene var iført en grå hættetrøje den anden en sort eller gråt tøj. Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

Mirakuløst kom familien, der blev ramt af den 30 kg tunge sten ikke alvorligt til skade.