OB-bus eller OB-vogn? OB giver kage efter madbommert

En misforståelse af udtrykket OB-vogn gjorde, at mad til tv-folkene via AGF's cateringfirma endte i OB's spillerbus. Nu sender den fynske klub kage som tak.

Odense Boldklubs kommercielle chef, Jack Jørgensen (tv.) overrakte to brunsvigerkager med henholdsvis OB's spillerbus og Discovery Networks OB-vogn til sportsjournalist Kasper Marker (th.). (Foto: Jens Arnborg)

Man kan nemt komme til at tage fejl af OB-spillernes bus og tv-folkenes sendevogn – i hvert fald, når udtrykkende 'OB-bus' og 'OB-vogn' bliver brugt.

Det skete søndag aften, da et cateringfirma fik besked på at levere mad til OB-vognen efter superligaopgøret mellem OB og AGF i Aarhus.

En OB-vogn er en betegnelse for en tv-sendevogn, men det fangede cateringfirmaet ikke, og derfor endte de bestilte sandwich aldrig hos tv-holdet, men i stedet i OB’s spillerbus, hvor de sultne og trætte spillere nød godt af maden.

Da stablen i Odense Boldklub hørte, at de havde spist tv-holdets sandwich, besluttede de at sige 'tak for mad' med to fynske brunsvigere.

(Foto: Jens Arnborg)

Kagerne vakte stor jubel på tv-station Discovery Networks Danmark, som egentlig skulle have haft sandwichene, fortæller Odense Boldklubs kommercielle chef, Jack Jørgensen.

- Vi kunne ikke lade det gå usagt hen. Som en lille tak for mad kørte vi til København og afleverede nogle dejlige fynske brunsvigere, fortæller han.

Han mener, det var oplagt at give fynsk brunsviger, når det handler om en fynsk klub.

- Det er oplagt. Vi vil gerne hylde det fynske, og hvor vi kommer fra, siger han.

OB-vogn er en forkortelse for outside broadcast-vogn. Navnet bliver brugt om den vogn, hvor teknikere, lydfolk og producere sidder, når der produceres live til tv eller radio.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk