OB hylder Richard Møller Nielsen: Sønnen er stolt

Tommy Møller Nielsen er beæret over, at tribunen på Odense Stadion tager navn efter hans far.

OB hylder tidligere træner Richard Møller Nielsen ved at opkalde fantribune efter ham. Richard Møller Nielsen døde i 2014.

Tommy Møller Nielsen er en stolt søn efter at OB i går fortalte, at deres tribune ’Stiften’ fremover vil hedde ’Richard Møller Nielsen Tribunen.’

- Det er så stort det her. Og at det så lige er OB, hvor min far er kommet det meste af sit liv på enten den ene eller anden måde, er jo bare helt fantastisk, siger han.

Det er første gang, at en dansk fodboldklub opkalder en tribune efter en tidligere træner. Og det er på grund af et tæt samarbejde mellem OB og Fyens Stiftstidende, at det har kunnet lade sig gøre, fortæller OB’s kommercielle chef Jack Jørgensen.

- Fyens Stiftstidende har været en af vores tætteste samarbejdspartnere i mange år, og det betyder meget for os, at de har haft modet til at gøre op med det traditionelle, siger Jack Jørgensen.

Troels Mylenberg, der ansvarhavende chefredaktør på Fyens Stiftstidende, fortæller, at de giver afkald på navnet 'Stiften' som en gave til OB og tilføjer:

- Fyens Stiftstidende har gennem 130 år været tæt på OB – både som kritisk iagttager og sidenhen sponsor, og det er oplagt for os at dyrke historien om OB med dette tiltag.

OB til det sidste

Richard Møller Nielsen døde i 2014, men Tommy Møller Nielsen er sikker på, at han var blevet meget stolt.

- Han havde været meget ydmyg i starten, og spurgt om de ikke hellere ville finde en anden. Men når det kom til stykket, så er jeg hundrede procent sikker på, at han havde været ekstremt stolt. Især at han lægger navn til sted, hvor fansene står - for han var OB-fan til det sidste.

Tribunen bliver indviet søndag den 10. september, hvor den vil være dekoreret med billeder og citater fra den tidligere træner.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk