Odense Bulldogs skiller sig af med cheftræner

Ishockeyklubben Odense Bulldogs stopper samarbejdet med cheftræner Brad Gratton, når hans kontrakt udløber.

Tre år i streg med exit i kvartfinalerne får nu konsekvenser for cheftræner Brad Gratton. Han får ikke forlænget sin kontrakt, når den udløber efter denne sæson. (Foto: henning Bagger © sCANPIX)

Kvartfinalenederlaget til Herning Blue Fox blev cheftræner Brad Grattons sidste kamp som cheftræner for Odense Bulldogs. Canadierens kontrakt bliver ikke forlænget, når den udløber efter denne sæson.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Efter exit i kvartfinalerne de seneste tre sæsoner trænger vi til at genstarte projektet, og det kan ofte være nemmere med helt nye folk, lyder det.

Brad Gratton kom til Bulldogs i 2014. Dengang var målsætningen, at den fynske klub skulle være en del af toppen i dansk ishockey. Et mål den canadiske hockeytræner ikke har indfriet til trods for en pokaltitel tilbage i februar.

Derfor kigger Bulldogs sig nu om efter en ny træner, der skal gøre klubben til en fast bestanddel af top-fire i dansk ishockey.

- Brad Gratton har store styrker rent hockeyfagligt, og han har bragt en masse til organisationen, men vi vurderer samtidig, at der fremadrettet skal en anderledes profil til, skriver klubben.

45-årige Gratton har tidligere været træner for Herlev og Rødovre og har, afbrudt af en enkelt sæson i Skotland, arbejdet i Danmark siden 2009.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.