Pytlick er ny cheftræner i HC Odense

Tidligere landstræner Jan Pytlick har fået en tre-årig kontrakt som cheftræner i HC Odense.

Jan Pytlick har både vundet OL og EM med kvindelandsholdet. OL vandt de i 2000 og 2004. (Foto: Jan Christensen © FrontzoneSport)

Under HC Odenses pressemøde er det netop blevet offentliggjort, at HC Odenses nye cheftræner er Jan Pytlick. Han tiltræder på en tre-årig kontrakt fra 1. juli.

Det sidste halve år har 48-årige Pytlick været i en klub i Makedonien, men familiens fravær er blevet for meget for Pytlick, som for et par uger siden meddelte, at han vender tilbage til Danmark.

- Det får rigtig stor betydning for HC Odense. Spillere vil trænes af gode trænere, siger direktør Arne Buch.

Fra landstræner til bundhold

HC Odense er en elitehåndboldklub i Odense, som spiller i verdens bedste liga, Dame Håndbold Ligaen. Her er klubben placeret som et bundhold gennem flere år. Klubben har et af de mindre budgetter i ligaen, men Jan Pytlick siger, at han glæder sig til de nye omgivelser:

- Det har været et tilvalg af Odense fra min side. Jeg er blevet inspireret, og visionerne har virkelig motiveret mig, for fundamentet er i orden, fortæller Jan Pytlick under pressemødet.

HC Odense har som vision at være med i den øverste tredjedel af Dame Håndbold Ligaen i løbet af en tre-årig periode. For at nå i mål vil Jan Pytlick købe nye spillere ind.

- Vi skal være med i slutspillet og drømme om at spille om medaljer, siger Pytlick, som peger på, at niveauet også skal løftes ved, at spillerne træner mere.

Jan Pytlick har været træner i den sydfynske klub GOG tre gange, og han er opvokset på Thurø, hvor hans familie også bor. Se Pytlicks blå bog.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.

Læs også

  1. Jan Pytlick: Der skal trænes mere
  2. Jan Pytlick vender hjem til Danmark