SFO-ansat tiltalt for 28 krænkelser af mindreårige: Nægter sig skyldig i alle forhold på nær ét

En 55-årig pædagogmedhjælper og håndboldtræner fra Odense er for retten i dag.

En 55-årig mand er tiltalt for tilnærmelser i form af kys og berøringer af flere piger i alderen 6-11 år. Arkivfoto (Foto: claus fisker © Scanpix)

Torsdag morgen startede en retssag i Odense Byret mod en 55-årig mandlig pædagogmedhjælper og håndboldtræner fra Stige ved Odense.

Han er anklaget for seksuelle krænkelser mod en række piger. I alt er han tiltalt for 28 forhold.

Den anklagede pædagogmedhjælper, som i en lang årrække arbejdede i en SFO i Stige, nægter sig skyldig i alle forhold på nær ét. Hvilket forhold, den anklagede nægter sig skyldig i, er endnu ikke kommet frem.

Den 55-årige er tiltalt for tilnærmelser i form af kys og berøringer af pigerne, som er i alderen seks til elleve år.

Episoderne fandt ifølge anklageskriftet og tillægsanklageskriftet sted i perioden 1. august 1997 til 31. december 2015 i både den tiltaltes hjem og i den SFO og lokale håndboldklub, som den tiltalte arbejdede i.

Tiltalen er ekstra alvorlig, når pigerne er under 12 år, fortæller Maria Fanø-Fredeløkke der er anklager ved Fyns Politi.

- Der er rejst tiltage for i alt 28 forhold af forskellige typer – mest er det blufærdighedskrænkelser af forskellig art - og når der er tale om børn under 12 år, som der er her, så er det i sig selv et skærpende moment, fortæller hun.

Det er en omfattende sag, hvor retten skal gennemse 18 videoafhøringer, og hvor i alt 36 vidner skal afgive forklaring.

Der forventes at falde dom i sagen den 14. december 2017.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.