Tidligere formand afviser: Ewii-top var ikke en kaffeklub

Repræsentantskabsmedlem Jørn Dohrmann kalder forholdet mellem tidligere formand og direktør i energiselskabet Ewii for kaffeklub og kammerateri.

Forhenværende bestyrelsesformand Steen Dahlstrøm (S) afviser rygter om parløb og kammerateri med tidligere Ewii-direktør Knud Steen Larsen. (Foto: DR Nyheder)

En kaffeklub, kammerateri og et alt for tæt parløb.

Sådan lyder kritikken af tidligere bestyrelsesformand Steen Dahlstrøm og forhenværende direktør Knud Steen Larsen i forsyningsselskabet Ewii.

Kritikken kommer blandt andet fra repræsentantskabsmedlem Jørn Dohrmann og bestyrelsesmedlem Jørn Limann.

Jørn Dohrmann kritiserer ledelsen for at have hørt alt for tæt parløb.

- De to har sådan set bare styret biksen, uden det folkevalgte repræsentantskab egentlig har haft indsigt i, hvad er det for nogle beslutninger selskabets top blev enige om, siger Jørn Dohrmann.

Den tidligere bestyrelsesformand Steen Dahlstrøm kan dog ikke genkende kritikken og snakken om kaffeklub og kammerateri.

- Jeg ved ikke, om vi havde et for tæt parløb. Vi har haft et konstruktivt samarbejde, men jeg vil dog understrege, at jeg var formand for bestyrelsen, da vi besluttede at afslutte samarbejdet med Knud Steen Larsen, siger Steen Dahlstrøm.

Kritikken er også rettet mod den forhenværende direktørs ledelsesstil, dømmekraft og manglende respekt for bestyrelsen. Et billede som den nye bestyrelsesformand, Jørn Limann, kunne genkende i sit bestyrelsesarbejde.

- Det er bestyrelsen, der ansætter og fyrer direktøren. Men den holdning ændrede sig gradvist, da direktøren mente, han ansatte bestyrelsen og ikke omvendt, fortæller Jørn Limann.

Steen Dahlstrøm genkender beskrivelsen, som han mener lå til grund for det ophørte samarbejde med den tidligere direktør, Knud Steen Larsen.

På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i tirsdags fik Ewiis bestyrelse opbakning til deres beslutninger og kunne blive siddende.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på fyn@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.