Tinderbox åbner billetsalg med syv nye navne på plakaten

Alanis Morissette, Prophets of Rage og Tiësto er blandt de offentliggjorte navne.

Nik og Jay får ofte sat gang i et brag af en fest sammen med publikum. Det bliver første gang, de gæster Tinderbox, når de spiller i 2018. (Arkivfoto). (Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen © Scanpix)

En blanding af hård rock, hiphop og pop fra 90’erne vil blandt andet fylde Tusindårsskoven i Odense, når Tinderbox 2018 finder sted i Odense.

I dag åbnede billetsalget til den fynske festival, og samtidig blev der tilføjet syv navne til Tinderboxplakaten.

Prophets of Rage, Alanis Morissette, Tiësto, Nik og Jay, Skunk Anansie, French Montana og C.V. Jørgensen er de syv nye kunstnere, som indtil videre skal trække folk til Fyn den 28. til 30. juni 2018, når Tinderbox afvikles.

Flere af kunstnerne har ikke optrådt på Fyn i en årrække. Skunk Anansie med sangeren Skin, som er kendt for hits som ’Charity’ og ’Weak’ optrådte på Midtfyns Festival tilbage i 2000, og bandet vender nu tilbage til Fyn.

C.V. Jørgensen, som i 2009 efter en pause fra den danske rockscene var på turné, har efter endnu en pause fra rampelyset altså meldt sig klar til koncert i 2018.

I sidste uge blev det offentliggjort, at verdensstjernerne Depeche Mode vil være et af hovednavnene på Tinderbox 2018, så i alt er otte kunstnere nu frigivet fra Tinderbox-programmet 2018.