Udflytning giver job til 100 nye medarbejdere: Julie så sit snit til at flytte væk fra byen

100 personer rykker i dag ind i Teglgårdsparken i Middelfart, hvor et nyt jobkapitel begynder.

Julie Wadt Svarø er en af de 100 personer, som i dag starter i nyt job hos Gældsstyrelsen i Middelfart. (Foto: Lukas Bjerg)

Svedige håndtryk, sommerfugle i maven og en navneleg eller to.

Sådan lyder opskriften, når 100 personer i dag starter i nyt job hos Gældsstyrelsen. Styrelsen er en del af syv nye styrelser under skattevæsenet, og Teglgårdsparken i Middelfart danner rammen for dets hovedsæde.

Indtil nu har styrelsen hørt under Skat, som har haft adresse i København. Udflytningen til Vestfyn har givet plads til nye medarbejdere.

Julie flyttede efter jobbet

En af de personer, som er rykket mod den nye arbejdsplads, er Julie Wadt Svarø, der er er flyttet fra et andet job i Hvidovre til Gældsstyrelsen i Middelfart.

- Jeg søgte nye udfordringer, så det var min mulighed for at starte forfra. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og møde alle kolleger, fortæller hun.

For hende skal der ikke kun pakkes flyttekasser ud på arbejdet - også når hun får fri, skal hun til at indrette sig et nyt sted.

Hun modtager nemlig nøglerne til sin nye lejlighed i Middelfart senere i dag. Og det glæder hun sig til.

- Jeg så mit snit til at søge tilbage til rødderne, væk fra byen og ud mod landet, som jeg kommer fra, fortæller Julie Wadt Svarø.

Man har søgt fra nær og fjern

Da Gældsstyrelsen annoncerede, at den fik hovedsæde i Middelfart, slog den først 50 stillinger op. Her var interessen så overvældende, at den valgte at rekruttere yderligere 50 personer til opgaven. Sammenlagt modtog den 545 ansøgninger til de 100 stillinger.

- Vi har en spændende opgave, og Middelfart ligger godt. Men det har da overrasket mig, at vi har fået så mange fantastiske ansøgninger. Og så er Julie jo et super godt eksempel på, at man har søgt fra nær og fjern, fortæller Ulrik Pedersen, der er underdirektør i Gældsstyrelsen.

Og nu, hvor Julie er en af de heldige, som har fået en ansættelseskontrakt, ser hun frem til at komme i gang med arbejdet.

- Jeg glæder mig til at få lov til at bygge det hele op fra starten og se, hvad det byder af udfordringer. Så jeg vil sige, jeg er fuld af gåpåmod, siger Julie Wadt Svarø.

Facebook
Twitter