VIDEO Her er betonklodsen der dræbte kvinde på motorvej

Politiet søger fortsat vidner i sagen om betonklods, der blev kastet fra motorvejsbro og ramte bil med tysk familie.

Det var en 30 kilo tung betonklods, der i forrige uge blev smidt ned fra en motorvejsbro på Fyn og dræbte en tysk kvinde, som kom kørende med sin mand og barn.

Ifølge politiets efterforskning er betonblokken blevet stjålet fra en byggeplads ved Tarup Center i det nordvestlige Odense. Her har der nemlig ligget identiske betonblokke, fortæller politikommissær Michael Lichtenstein, der er leder af efterforskningen og som har vist DR Nyheder sten der er magen til den der blev kastet.

Ikke en pludselig indskydelse

Politiet mener, at det er sandsynligt at stenene er blevet transporteret 11,8 kilometer fra byggepladsen til gerningsstedet, og at der dermed ikke er tale om en spontan handling.

- Så er det noget man har gjort sig nogen forberedende tanker og handlinger om. Så er det ikke bare en pludselig indskydelse, siger Michael Lichtenstein.

Politiet beder nu om hjælp til at finde ud af, hvornår og af hvem stenen er blevet stjålet.

Politiet mener, at gerningsmændene har transporteret de dødbringende sten 11,8 kilometer.

- Vi vil rigtig gerne høre, hvis der er nogen, der har set stenene blive taget derude fra. Derudover mangler vi også at høre fra dem, der måtte have set noget op til natten søndag den 21 august, siger

Se videoen over artiklen.

Facebook
Twitter