VIDEO Uvidende Løkke trykker hånd med bandeleder i Vollsmose

Lederen fra banden Black Army hilste på statsministeren, som efterfølgende var irriteret over, at bandelederen ikke gav sig til kende.

- Goddag. Du taler med Mohammed Daabas. Du er velkommen her i Vollsmose.

Sådan lød det, da lederen af banden Black Army, Mohammed Daabas, tidligere i dag hilste på statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i Vollsmose i Odense.

Statsministeren var netop i den odenseanske bydel for at se på nogle af de problemer, som den kriminelle bande skaber i området.

Før besøget havde Lars Løkke Rasmussen bebudet, at han ville sætte en stopper for ”hensynsløse kriminelle” i bydelen, og statsministeren var da også utilfreds med, at bandelederen ikke havde givet sig til kende, da de trykkede hånd.

- Det kan jeg ikke rigtig gøre noget ved. Jeg ved jo ikke, hvem der er hvem. Jeg er ked af, at han ikke gav sig til kende, for så havde jeg mulighed for at sige til ham, hvad jeg mener om ham, siger Lars Løkke Rasmussen.

Politidirektøren i Fyns Politi, Kit Claudi Grøn-Iversen var også med på besøget i Vollsmose. Hun er utilfreds med bandlederens ageren.

- Det er upassende. Han skulle blive væk og lade statsministeren se området, siger politidirektøren.

Selv valgte Mohammed Daabas at hilse på statsministeren fordi:

- De snakker hele tiden dårligt om Black Army, og det er træls. Det er ikke os, der laver alt balladen, lyder det fra bandelederen.

Regeringen barsler med en bandepakke, som skal gøre det vanskeligt for kriminelle grupperinger at navigere.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter