Hilsen og musik uge 5 - 2013

Her kan du læse hilsner og musikønsker fra udsendelsen søndag den 3. februar 2013.

(© Stock.xchng)

12.17 - 13.00

Musik: Simone, Stay Awake Hilsen: Jeg vil gerne ønske alle danske Grand Prix-fans tillykke med vores flotte vindersang. Og selv om jeg helst havde set Simone som vinder, respekterer jeg at Emelie og Only Teardrops er en fantastisk sang. Mvh. Anette i Søborg

Musik: Billy Ray Cyrus, Some Gave All Hilsen: En hilsen til de piger og drenge der er udsendt for det danske forsvar. I skal vide at I er i vores tanker. Mvh. Gert Hammer fra Slagelse.

Hilsen: Birgit siger tak til gæsterne for en uforglemmelig dag på Hotel Bogense den 12. januar. Musik: Rikke Duelund, Snemanden

Hilsen: Kære Eli. Tillykke med fødselsdagen den 3/2. Tænk, nu er du 5 år. Snemanden står fint i haven og synger med. Knus fra mormor og morfar.

Musik: Stevie wonder, I just called to say I love you Hilsen: En hilsen til min dejlige kone Annette fra din mand Alberte

Musik: marguerite Viby, Før vi fik bil Hilsen: Kære Mormor Grethe og Bedstefar Jørgensen i Vissenbjerg. Tillykke med Jeres nye bil.

Hilsen: Storebror Oluf i Gudumholm ønskes tillykke med de 70 år den 7/2. Min svigerinde Elsebeth i Aalborg ønskes tillykke med de 70 år den 7/2. Min nevø Kim i Storvorde med de 50 år den 15/2, og til sidst min datter Tina med de 44 år den 16/2. Mange hilsner Tovi i Aalborg Musik: Eva Madsen, Mormors kolonihavehus

Hilsen: I anledning af vores bryllup den 26/1 vil vi gerne takke vores gæster for en dejlig dag/aften. Mvh. Rune og Jane.

Hilsen: Fødselsdageshilsen til Poul Erik i Ejby på Fyn, i anledning af 80 års dagen den 4/2 - hjertelig tillykke. Vi glæder os til festen på Kongebrogaarden. Hilsen Vordingborg og Kielshøj

Musik: Poul Reichardt, Den allersidste dans Hilsen: Den 2/2 kunne Poul Reichardt være fyldt 100 år. Spil derfor Den allersidste dans fra Mød mig på Casiopio. De venligste hilsner til Giroværten og lytterne fra Arne P. i Aabenraa.

Musik. Brdr. Olsen, Smuk som et stjerneskud Hilsen: Gæsterne ved Agnete Hansens 100 års fødselsdag den 27/1 siger tak for en dejlig dag på plejecentret Stevnshøj i St. Heddinge. Der blev samlet ind i lykønskningskuverten fra hendes majestæt Dronning Margrethe. På gæsternes vegne, Finn & Lene.

Musik: Tørfisk, Fuglene letter mod vinden Hilsen: Nu skal tre ældre herrer i Nørregade i Nørager lytte godt efter. Flemming, tillykke med de 80 år den 25/1. Viggo, tillykke med 90 år 16/4. Og så lige et tillykke til Helena med de 18 år den 3/1. Nicolai tillykke med de 20 år den 25/1. Hilsen en I kender meget godt.

13.03 - 14.00

Musik: Kgl. Livgardens musikkorps, Kong Frederik IX’s honørmarch Hilsen: Med ønsket om en god sæson til Livgardens Musikkorps venner. Mvh. Jens Alnor.

Musik: Lars Lilholt, Kald det kærlighed Hilsen: Til verdens smukkeste mor, mormor. Du ønskes hjertelig tilykke med de ufattelige 70 år. Vi vil gerne takke for din kærlighed, omsorg og generøsitet som denne gav udslag i en fantastisk fødselsdagsfest.. Kh. Lina, Albert, Mikkel og Mirijana.

Musik: Lille Per, Hej for dig Hilsen: Jeg vil gerne sige tak for en god ferie til irkebo. Hilsen Anja.

Musik: C.W. McCall, Convoy Hilsen: Ved Bent Nissens 50 års fødselsdag samlede han ind i sin nyerhvervede paptankvogn. Vi takker for en god fest hvor Bent som sævanlig var i topform med masser af latter. De bedste hilsner fra gæsterne. Asger og Henrik.

Hilsen: Kære Sanne. Lige nu må du være i din seng mere end du ønsker, men snart kommer du til at danse vals igen. Tillykke med 4/2. Hilsen Mor

Hilsen: Tillykke med fødselsdagen Laurids og tak for din tålmodighed og fordi du altid er der for mig. Knus fra din kone Karin.

Musik: Carl-Petter, Stik mig en øl... Hilsen: Gæsterne til Ebba Nielsens 75 års fødselsdag siger tak for en hyggelig og god fest på Restaurant Rø, hvor oldebarnets sko gik rundt.

Musik: Dorthe Kollo, Velkommen til verden

Hilsen: Jeg og Poul Erik er lige blevet bedsteforældre igen.

Musik: Helge Larsen, Hør mit hjerte banker Hilsen: Jeg vil ønske min mand tillykke med de 65 år. Kh. Karin Larsen, Farum

Hilsen: Tillykke Gurli med de 75 år den 2/2. Håber du har haft en god dag. Mvh. Iris.

Musik: Frank Sinatra, My Way Hilsen: I anledning af Helles fødselsdag den 13/1 ønsker vi hermed ’sorte’ tillykke med dagen, som vi fejrede den 12/1. Kh Nyhavn.

Musik: Allan Høyer, Barndommens land Hilsen: En kærlig hilsen og et stort tillykke  med den lille ny til min store storesøster Mia. Snuske

Hilsen: Sigfred Pedersen, Østbirk. Vil gerne sige tak til alæle mine gæster der ko til min 86 års fødselsdag og atk til Elsemarie der stod for al arbejdet.

Hilsen: Jeg, Karsten J i Odense, ønsker min kone et stort tillykke med vores ringforlovelse.

Hilsen: Rigtigt stort knus og kram til min mor Maja Falk Kopec, som skal have en kærlig hilsen fra din datter Dæde med ønsket om et godt nytår.

Musik: Hansi Hinterseer, Amore Mio Hilsen: Et forsinket tillykke til Jytte og Poul Hansen i Ringsted, samt en hilsen til Lotte Printz i Birkerød fra Vibeke og Børge

Hilsen: Min kone og jeg glæder os til at flytte til Nordjylland

Hilsen: Kære Sanne. Tillykke med fødselsdagen den 6/2. Ønskes du af Charlotte

Musik: Rasmus Seebach, Engel Hilsen: Kære Gitte. Hjertelig tillykke med din fødselsdag i dag søndag den 3/2. Både jeg og ungerne vil gøre alt for at du får en skøn dag. Kh. din mand Bjarne og Maria og Mette.

Musik: Nordstrøm, Berlin Hilsen: Kære Janni og Simon. God fødselsdagstur til Berlin. Kh. Søren og Kirsten

Musik. Anne Linnet, Tusind stykker Hilsen: kæer Dorthe. Hjertelig tillykke med din 40 års fødselsdag. Da jeg desværre ikke ser det muligt at fejre den med dig vl jeg i stedet sende dig en musikalsk hilsen gennem radioen. Jeg elsker dig. Kram og kys fra Gert.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk