Hilsener den 11. november - 2012

Søndag den 11. november bragte Giro 413 de hilsener, som du kan se her.

Time 1

Hilsener

I anledning af Leif Thaysens fødselsdag den 2. november har familie og venner samlet ind i Leifs sok så han næsten fik et chok, men han klarede det.

Personalet i Træningscentret i Rødovre Kommune holdt sommerfest, og temaet var Mormors kolonihavehus. Mottoet for festen var: det sku jo nødig hedde sig. Roulader og citronmåne var der ingen mangel på, og efter kaffen legede man både trebensløb og gummistøvlekast. Ved middagen om aftenen samlede man ind i Louises BH, og man sender herved beløbet med glæde og af et godt hjerte til ønskekoncerten Giro 413. Den 11.11. vil vi gerne høre I mormors kolonihavehus med Eva Madsen. Vi beklager meget at måtte ønske den sang, men ingen anden passer nær så godt med temaet. Kærlig hilsen Mormor og de 100 unger

Musik Eva Madsen; I mormors kolonihavehus

Hilsener Hej Sonja. Tak for en dejlig fest i går. Vi håber du får en rigtig god dag. Knus Dorthe og Jesper.

Vil ønske min dejlige kollega Birgitte Lykke tillykke med dit 25 års jubilæum ved HTK. Trods en stressende hverdag holder du humøret oppe hos dine kolleger. Tusind tak for det. Knus Peter. Din genbo på arbejde.

Musik Andrea Bocelli & Sarah Brightman; Time to say goodbye

Hilsener Til vores kære NONNA vil vi gerne sende de kærligste hilsener, knus og kram med ønske om, at du snart er hjemme fra sygehuset igen - frisk som før. Vi savner dig -søde NONNA. Du holder meget af denne sang og derfor ønsker vi den selvfølgelig til dig: Stella Polaris med Kisser og Søren. Indsendt af Lone, Signe, Christoffer og din Henning fra Middelfart.

Til min elskede kone Jonna. Tak for 25 år. Du har simpelthen bare været en gave. Her er min sang til dig: Fagre blomst med Peter Abrahamsen. Preben Jensen

Musik Peter Abrahamsen og Bell Pepper Boys; Fagre blomst.

Hilsener Harri og Trine siger tak til Esther, Ejner og Sigfred for en dejlig fødselsdag i sommer.

Hilsen til min søster Johanne i Randers og tak for i fredags.

Musik Poul Krebs; Min mor gik også med tørklæde

Hilsener Til Alice Madsen. Gæsterne siger tak for en dejlig fest ved Alice Madsen`s 70 års dag i Bøstrup Forsamlingshus d. 3/11. Beløbet blev samlet ind i hatten fra det mobile bankocenter. Fødselaren vil gerne høre Hansi Hientereseer med "Du bist mein leben" som er Alice yndlingssang/kunstner.

Jeg vil gerne sende en hilsen til min rare morfar Bent, der altid er der for mig, da jeg ikke selv har en far. Jeg vil gerne høre "giftes med farmand".

Musik Gitte og Otto Hænning; Giftes med farmand

Hilsener Kære Jan. Hjertelig tillykke med fødselsdagen den 4. november.

Den 11. november ønskes sangen "Du kom med alt det der var dig" til minde om Edel Nielsen, Tilst, som vi alle savner. Venlig hilsen Kirsten Pedersen.

Musik Erik Grip; Du kom med alt det der var dig.

Hilsen En stor hilsen til basserne ved 2. rekrutbatteri Tønder Jydske Luftværnsregiment 50 års dag, NOV 1962 for en god fest på Hostrups Hotel i Tønder. En særlig tak til 780/777 og 729 for en god fest. Hilsen 544755.

Musik Four Jacks; O Marie jeg vil hjem til dig

Hilsener Kære Anet Bilø Hansen eller - som vi vil side det - kære mormor. Du ønskes kæmpe stort tillykke med fødselsdagen den 12. november. Vi håber du får en fantastisk dag med os, vi elsker dig. Kærlig hilsen Alfred, Valdemar, William, Mathias, Frederik, Christian, Sophie-Amalie og Julie.

Vores kære mor, Helga Eriksen i Ry, fylder 90 år på torsdag den 15. november. Vi ønsker tillykke og glæder os til en hyggelig dag. Hilsen dine børn og svigerbørn.

Vi vil gerne sende en hilsen til Karen Andersen i Løkken der fylder 60 år den 3 november. Vi tror det bliver en stor fest. Du vil gerne høre din ynglingskunstner Richars Ragnvald og vi foreslår Tak fordi vi er venner. Mange kærlige hilsener fra Veteranerne.

Musik Richard Ragnvald; Kære lille mormor

Hilsen Vores mor Anny Forsmann fylder 65 år tirsdag den 6/11-12. Familien samles lørdag den 10/11-12 til god mad og hygge. Tak for mad og altid varme knus i din bløde favn! Fra Kit, Karin og børnebørn.

Musik Nanna; Buster

Hilsener 400 seniorer var samlet til oktoberfest i D.G.I. huset i Vejle d. 28 okt. med fin musik af TYROLERHATogPET`MIC`S. som en tak til alle medvirkende blev der samlet ind til 413 i en grøn tyrolerhat. En rigtig dejlig dag.

Giro 413 klubben Kr. Hylling-Skibby spiser lige nu julefrokost på Bondestuen i Skibby. Indsamlingen fra sidste frokost er sendt ind og musikønsket er det gule hårbånd med Johnny Reimar.

Musik Johnny Reimar; Du burde købe dig en tyrolerhat.

Time 2

Hilsener Tillykke kære Jytte - og velkommen hjem fra Malta hvor I havde en skøn ferie. Jeg ønsker du skal høre "Langelinie". Kærlig hilsen til dig og Lisa fra Bente og Anne Marie.

Hilsen og tillykke, ikke til Jeppe, men til Eva på bjerget. Vi ses om 2 måneder.

Musik C.V. Jørgensen; Costa del Sol

Hilsener Hej Svein. Du ønskes tillykke med fødselsdagen 3. november. Håber du havde en god dag sammen med Lotte og resten af familien. Jeg er sikker på at kærligheden brænder hos jer, derfor skal I høre Kærligheden brænder med Fede Finn og Funny Boys. Knus Birgitte Elisabeth Stampe Jensen

11 nov. 23 år siden jeg blev røgfri, en af de bedste beslutninger i mit liv der blev truffet. Tak for hjælpen Tonny Aabo, kan slet ikke takke ham nok for hans ide, for elles sad jeg sikkert og røg den dag idag. Musikønske er Tonny Aabo fra den nye Cd TA' TIL GRØNLAND IGEN bonus nummeret "Byens bedste butler", som er en hyldest til hans hjemmehjælp fra Indre vest i Aalborg, min skønne arbejdsplads. Hostefri hilsen Emma Jørgensen Aalborg.

Musik Tonny Aabo; Skynd dig hjem

Hilsener Hej det er Brian Øgendahl. Jeg vil godt sende en hilsen til min mor og far. Og morfar og mormor og vi skal høre Peter lå i telt.

Syntes det var en god idé at sende en hilsen ind til Giro 413. Alle naboerne ville gerne have noget med Rolling Stones, men Kaj i nummer 28 er stor fan af Jodle Birge, så for Kajs nabovenskab skal det være "Rigtige venner". Tak til naboer for godt naboskab fra os i nummer 22. I er bare gode, tak.

Musik Ib Grønbech og Jodle Birge; Peter lå i telt

Hilsener En stor tak til Kirsten, dine og mine børn, svigerbørn med påhæng, børnebørn, søskende med ægtefælle og min mor fordi de ville være med til at fejre min 60 års fødselsdag i Lalandia. Gerne den 11 november og gerne med "Tak er kun et fattigt ord" Venligst Allan

Kære Brian. Da du er meget trofast lytter af Giro 413 ønskes du mange gange tillykke med fødselsdagen den 10/11. Fra moster Bendt og din mor.

Musik Lars Lilholt; Kald det kærlighed

Hilsener Tak til alle der var med til at fejre pigtrådens 50 års jubilæum den 3. november 2012. Spil Memphis Tennessee med 60'erholdet. Jan Nielsen, Kastrup.

Tillykke til min elskede mand Erik med 40 års bryllupsdag søndag den 11. november, tak for de gode år. Knus fra din kone Ulla. Mit ønske er, at vi skal gå hånd i hånd med Keld Heick.

Musik Keld Heick; Vi skal gå hånd i hånd

Hilsener Til minde om endnu en sommerudflugt, i år en herlig sejltur på "Øresunds blå" - med Finn Jacobsen som styrmand og "gasterne" Hanne Schiøtz, Jørgen Bagger, Walther Nielsen og Jørgen Svenningsen på udkig efter eventuelle kaniner, krokodiller og elefanter... Ønsker at høre revyvisen fra 1951 med ovenstående titel sunget af Carl Fischer.

Ved Anders' 40 års fødselsdagsfest i Folkedanserhuset i Nykøbing Falster samlede vi ind til Giro 413 i Anders' nye mountainbikehjelm. Tak for en forrygende aften/nat og også stor tak til Anders' musikalske venner, der spillede op til dans og sørgede for at vi fik rørt stemmebåndene. Stor hilsen fra venner og familie.

Musik Alberte Winding; Den blå anemone

Hilsener Hilsen til alle Semino Rossi fans fra Gyda i Nyborg med melodien. Ich denk an dich.

Marianne og Kaj ønskes rigtig hjertelig tillykke med deres 45 års bryllupsdag i dag fra familien i Texas.

Musik Anna Netrebko og Thomas Quasthoff; La cie darem la mano

Hilsen Kære Reinhart. Syntes du skal have en hilsen. Du er sød, kærlig og omsorgsfuld, så man kun kan holde af og elske dig. Kærlig hilsen Lise.

Musik Glenn Medeiros; Nothing's gonna change my love for you

Hilsener I anledning af min kollega Jans nye bog om banko vil jeg gerne ønske Slåbrock Bands bankosang. Kærlig hilsen Dennis.

Kære Freja tillykke med de 18 år. Lyt til sangen og husk de minder vi har sammen. Knus mormor.

Musik Dræsinebanden; Hey ho

Hilsener Nu her på denne søndag sendes en Giro 413 musikønske til Emma og Oluf i Filskov og til Dorthe i Tønder. Med musikønsket "Sønderjylland" sunget af Chris Hart og Dorris Sommerlund. Fra Gunnar Lauridsen, Sjølund.

Vi har solgt flaskepant fra vores weekendtur og vil gerne sende en hilsen til vores forældre Dagny og Aage Mortensen, Hou, tak for hyggeligt samvær i anledning af jeres Krondiamantbryllup. Hilsen fra hele flokken.

Farmor, Ketty Thidemann ønskes tillykke med fødselsdagen den 11. november af Ella, Viggo og Hans.

Musik Tørfisk; Jeg kan ikke få armene ned

Hilsener Så har VISER&FOLK atter være på spil. Den 4. november havde vi besøg af sangerinde Rikke Duelund, og et trofast publikum var mødt op til en utrolig hyggelig søndag eftermiddag. I pausen blev der – traditionen tro – samlet ind til fordel for Giro 413, og beløbet er hermed sendt videre

Musik Grethe & Jørgen Ingmann; Dansevise

Hilsen På vegne af gæsterne: Tak til Mikael Olesen for en dejlig 50-års "blues" fødselsdagsfest i Lisbjerg Beboerhus. Ønske: Nummer med B.B. King.

Musik B.B. King; The thrill is gone

Hilsen En stor tak til Aalborg Psykiatriske Sygehus, særligt skadestuen, for al den hjælp de har ydet mig når det var nødvendigt. Kærlig hilsen Allan, Aalborg Øst.

Musik Nicole; Ein bisschen frieden.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter