Billigere billetter og sorte tal hos Betty Nansen

Et fald i billetpriserne på op til 33 procent er med til at sikre Betty Nansen Teatret et millionoverskud.

Der var champagne på bordet, da Betty Nansen Teatret mandag formiddag løftede sløret for deres repertoire den kommende sæson.

Billigere billetter er et hit

Og det var ikke bare det kommende program, der blev fejret, men også det faktum, at teatret har vendt sidste års underskud på 2,1 millioner kroner til et forventet overskud på 3 millioner kroner.

Betty Nansen Teatret valgte efter sidste års underskud at sætte billetpriserne ned med op til 33 procent. En strategi der nu ser ud til at have båret frugt, da både omsætning og antallet af solgte billetter er steget med henholdsvis 63 og 77 procent.

Thure Lindhardt tager over i Bliktrommen

- Der er lidt tabu omkring det at gøre teaterbilletter billigere. Nogen mener, at teater koster det det koster. Men sådan behøver det altså ikke at være, siger teaterchef ved Betty Nansen Teatret, Henrik Hartmann.

Den kommende sæson byder på et gensyn med dette års anmelderroste forestilling "Bliktrommen". Nikolaj Lie Kaas har dog valgt at give trommestikkerne videre til Thure Lindhardt, der overtager rollen som drengen Oscar, som trommer sig gennem livet.

Anne Linnets sange fortsætter

I julemåneden får publikum endnu engang mulighed for at synge med på Anne Linnets sangkatalog, når forestillingen "Hvid Magi" spiller på Betty Nansen, og så kan man også opleve Signe Egholm i den prisbelønnede tyske forestilling "Ondt Blod", der spiller på Edison-scenen.

Betty Nansen har også valgt at give billetpriserne endnu et nyk nedad med gennemsnitlig 10 procent, men frygten for at ende som Københavns discountteater er ikke noget der præger teaterledelsen. 

- Nej. Jeg tror, vi er med til at få fat i et yngre publikum, som også vil gå i teatret oftere, lyder det fra teaterleder Henrik Hartmann.

Betty Nansen Teatret slår dørene op til den nye sæson den 22. september.

Facebook
Twitter