Danmarks største væksttalent kåret

Flere måneders intens iværksætter konkurrence i DRs pengemagasin blev afgjort onsdag aften. Vinderen blev Patrick Hulsen og virksomheden Daintel.

Vinder af Væxtfaktor 2012, Patrick Hulsen, direktør for Daintel. Her står han med en af sine præmier, støtte fra Erhvervsstyrelsen og i baggrunden ses dommer Stine Bosse.

Efter at jagten på talenter har stået på i flere måneder, blev vinderen onsdag aften fundet i konkurrencen "Væxtfaktor 2012", som DRs distrikter, 'Magasinet Penge' på DR1 og Mandag Morgen har stået bag.

Stine Bosse: Den rigtige vinder

Væxtfaktorvinder 2012 blev Patrick Hulsen, der står bag firmaet Daintel med hovedkontor i København.

- Hvis vi lige nøjagtig fokuserer på jobskabelse og vækst i Danmark, så er Patrick og hans virksomhed en god vinder, siger dommer Stine Bosse, der traf den endelige afgørelse. 

Hun pegede på Daintels it-programmer til det danske, tyske og brasilianske sundhedsvæsen.

Program der redder liv

Programmerne giver læger og sygeplejersker et særligt overblik, over patientforløb, medicin og data generelt.

- Før vi fik systemet lavede vi mange flere fejl, og det er rigtigt ubehagelig for en sygeplejerske at lave fejl, forklarer sygeplejerske Ditte Severinsen. Hun arbejder på Odense Universitetshospital, som bruger Daintels programmer.

Det er andet år i træk, at DR og Ugebrevet Mandag Morgen kårer dét talent, der har potentiale til at skabe job og vækst herhjemme i de kommende år.

Europas bedste IT

Daintel startede i 2004 og har i dag 24 ansatte. For nylig fik virksomheden prisen som Europas bedste digitale løsning til intensivafdelinger.

Patrick Hulsen er desuden netop er hjemvendt fra forretningsbesøg i USA, med planer om at udvide markedet.

Præmie giver vækst

Som vinder af konkurrencen får virksomheden en præmie på en samlet værdi af 500.000 kr.

Præmien indeholder konsulenthjælp, investeringsrejse og kontanter, som gerne skulle hjælpe virksomheden til vækst.

Facebook
Twitter