Dennis er House of Cards-fan: Da serien udkom, blev der ikke skrevet speciale

Der er blevet talt ned til den fjerde sæson af serien om Frank Underwood, der får premiere i dag. En af dem der har ventet spændt er Dennis Grauslund.

- Historien er velskrevet, og hele plottet om, at politik kan være sådan, er vildt. Dennis Grauslund er en af mange House of Cards-fans. (Foto: PRIVAT © DR/ Privatfoto)

I dag sender Netflix fjerde sæson af House of Cards på banen. Serien om præsident Frank Underwood, spillet af Kevin Spacey, har fanget rigtig mange verden over. En af dem er Dennis Grauslund, der til daglig arbejder som turismekonsulent.

- Historien er velskrevet. Skuespillet er helt vild godt. Kevin Spacey formår at fange mig, og hele plottet og tanken om, at politik kan være sådan, har fanget mig, siger han.

Sidste år fik seriens tredje sæson premiere d. 27 februar. På det tidspunkt sad Dennis Grauslund begravet i sit speciale.

- Jeg vil sige, at den fredag der, da blev der ikke lavet noget speciale. Den fredag tog jeg valget at se House of Cards i stedet for at skrive speciale, siger han.

- Nogle spiller golf, jeg ser House of Cards

I modsætning til mange andre serier kommer hele fjerde sæson af serien på en gang på streamingtjenesten Netflix. Og det glæder Dennis Grauslund.

- Det er jo fedt, at man kan se det hele på en gang. Så kan man se det i den tempo man har lyst til.

Sidste år gik det ret hurtigt for Dennis Grauslund at se serien.

- Det er jo ligesom at dyrke andre interesser. Nogle dyrker golf i ni timer. Så brugte jeg bare ni timer på at se House of Cards i stedet for. Det er jo bare en hobby, hvis man kan kalde det det.

Men denne gang er Dennis dog nødt til at dele serien lidt op.

- Nu er jeg så ikke længere studerende, men i arbejde. Så nu er jeg nok nødt til at passe det lidt mere ind og tage afsnittene over lidt længere tid. Men de skal ses allesammen, siger han.

House of Cards sæson fire får premiere i dag på Netflix.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på kbh@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.