Dørmand anholdt for grov vold

En 33 årig mand ligger indlagt på Rigshospitalet med en blødning i hjernen og en brækket kæbe efter voldsomt sammenstød med en dørmand på diskoteket Rosie McGee's.

Politiet vil sigte en dørmand for grov vold, efter at en 33 årig mand i nat blev indlagt på Rigshospitalet, med en hjerneblødning og en brækket kæbe. (Foto: Jakob Andresen © DR København)

Byturen for en 33-årig mand natten til søndag endte på sygehuset efter et sammenstød med en dørmand på diskoteket Rosie McGee's i København.

Det fortæller John Dyhrberg, der er central efterforskningsleder hos Københavns Politi.

- Der har været en batalje her i nat, hvor dørmand angiveligt skulle have slået en gæst, og gæsten ligger nu på Rigshospitalet med en hjerneblødning, siger han til Ritzau.

Ud over blødningen i hjernen har gæsten brækket kæben, men han har ikke på noget tidspunkt været i livsfare, fortæller efterforskningslederen.

- Han er blevet opereret et par gange her i løbet af morgenen, men han skulle være stabil nu, siger John Dyhrberg.

Det er endnu uklart, hvad der nøjagtigt udløste slaget fra dørmanden. Ifølge John Dyhrberg er der opstået en eller anden form for uoverensstemmelse mellem dørmand og gæst.

Hos anklagemyndigheden i Københavns Politi mener man, at volden er så grov, at dørmanden skal bag tremmer øjeblikkeligt.

- Dørmanden bliver sigtet for vold og bliver fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, fortæller anklager Janne Mortensen til Ritzau.

 Den voldssigtede dørmand er 22 år gammel.

 

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk