Vandscooter-ulykke

Far til dræbt datter i vandscootersag: Uanset straffens længde får vi ikke vores datter tilbage

Om drabsmanden fik to eller ti år, havde været det samme, siger Jeff Bell, far til dræbte Leah Bell.

Jeff Bell og hans kone tog til Danmark kort, efter at deres datter havde mistet livet. Her lagde de blomster ved Islands Brygge, hvor deres datter få dage forinden var blevet torpederet af en vandscooter. (© (c) DR)

Da en 25-årig mand i maj sidste år påsejlede en båd i Københavns havn på en vandscooter og dræbte to amerikanske kvinder, mistede Jeff Bell sin datter.

I dag blev den 25-årige idømt to års ubetinget fængsel i Københavns byret. Men den straf har ingen betydning for Jeff Bell.

- Om det var ti års fængsel eller ingen straf overhovedet, er lige meget. Vi har ikke vores datter længere, siger han.

Hverken moderen eller faderen til den dræbte Leah Bell var taget til Danmark fra hjemmet i Louisiana i USA for at følge sagen.

- Vi vidste faktisk ikke, at han ville få sin straf i dag, siger Jeff Bell og fortsætter:

- Vi har ikke fået særligt meget information om sagen. Vi har nogle venner i København, som har fulgt sagen lidt, og har givet os informationer ind imellem, siger han.

For hverken dommen eller retssagen har nemlig kunne ændre noget for forældrene, siger Jeff Bell.

- Vores liv ændrede sig den 6. maj (dagen for drabene, red.), og vi har forsøgt at komme videre og har bearbejdet det siden, og det kommer vi stadig til, siger han.

Leah Bell var på udvekslingsophold i København og havde været det siden april sidste år.

Selvom drabet skete, mens deres datter var væk fra hjemmet i Louisiana, fortryder faderen ikke, at de sendte hende afsted til Danmark:

- Nej. Der er risici i livet lige meget, hvor du tager hen, sagde han tilbage i maj, da forældreparret besøgte det sted, hvor de mistede deres datter.

DR talte med forældrene, da de ankom til Danmark efter deres datters død:

Facebook
Twitter