Hundredvis af lykønskninger strømmer ind: Tillykke med de 70 år, Hans Otto Bisgaard

Radiolyttere har hele dagen sendt søde ord til radioikonet 'Bissen', som fylder år.

Som mange husker Hans Otto Bisgaard fra firserne. I dag sender han programmet "Morgenstund" på P4 mellem fem og seks. (Foto: Dr)

Radiolytterne har i den grad søgt på Facebook for at ønske den nu 70-årige Hans Otto Bisgaard tillykke med fødselsdagen.

Den morgenfriske P4-radiovært har modtaget hundredvis af beskeder. Bare på DR P4 Københavns Facebook-side har over 150 brugere taget sig tid til at skrive en hilsen:

Også på de øvrige P4 Facebook-sider og på fansiden vælter hilsnerne ind. (Foto: Line Rasmussen DR København)

Et langt liv bag mikrofonen

Hans Otto Bisgaard har en lang karriere på tv og radio bag sig og især hans stemme, som en lytter beskriver som 'at lytte til Nutella', bliver fremhævet blandt lykønskningerne på hans fødselsdag.

En stemme, som han i starten skulle vænne sig til at blive genkendt på:

- Der gik ikke mere end et par år, før jeg stod i en bagerbutik i Esbjerg og bestilte et franskbrød med birkes, og så vidste hele butikken, hvem der skulle have dét franskbrød. Det kom bag på mig, siger Hans Otto Bisgaard.

Still going strong

Radiokarrieren startede i 1970 på P3 med programmet Beatrapport og Radio Rita. I løbet af tv-karrierren fra 1987 til 1997 blev han folkeeje ikke mindst ved at optræde sammen med Peter Larsen som karaktererne Tjener Frandsen og fru Erna Iversen.

På trods af en høj alder føler Bissen sig ikke pensionsmoden:

- Bare fordi man fylder 70, so what? Det er ikke noget, jeg tænker på. Jeg føler mig ikke meget ældre, end jeg var engang, siger Hans Otto Bisgaard, som stadig sender radio hver morgen på P4 i programmet Morgenstund og optræder som konferencier rundt i Danmark.

Få Hans Ottos 'Godmorgen Danmark' som ringetone

Hver morgen, når Hans Otto Bisgaard blænder op for radioen, lyder det klassiske "godmorgen Danmark". Den hilsen kan du også få til din mobil.

Tryk her, hvis du har Iphone. Gem tonen og overfør via Itunes.

Har du Android, så tryk her, og gem tonen på din computer. Tilslut telefonen til computeren, vælg telefonens SD-kort ('Mount'), og overfør ringetonen til mappen "ringtones" (hvis den ikke findes, så opret den). Linket kan også bruges, hvis du hverken har Iphone eller Android, men din telefons ringetoner er i mp3-format.

Du kan også finde mere hjælp på www.dr.dk/mobil.

https://www.facebook.com/P4kbh/posts/923086201081360:0