For godt to uger siden siden spiste 28 beboere på Udrejsecenter Kjærshovedgård ved Ikast den sidste bid mad i lang tid.
De sultestrejker.
Det gør de i protest over at skulle bo på centeret og for at sætte fokus på de - i deres øjne - dårlige forhold.
- Vi vil gerne have lukket Kærshovedgård helt, forklarer talsmand for de sultestrejkende, Kamran Muhammade.
De sultestrejkende mener, der er fængselslignende forhold på Udrejsecenter Kærshovegård, og de håber at kunne få genoptaget deres asylsager.
- Vi troede, vi var kommet til et demokratisk land, men vi bliver sat i fængsel. Under forhold, der er endnu dårligere end et fængsel, siger han.
Den Danske Helsinki-komité for Menneskerettigheder har lavet rapport om forholdene på Kærshovedgård. Medlem af komiteen og tidligere fængselsinspektør, Bodil Philip, mener også, at forholdene på Kærshovedgård er 'væsentligt dårligere' end et dansk fængsel.
Hun peger på, at alle afdelingskøkkener er nedlagt, alle køkkenlåger er sømmet til, og at alle vaskekummer på stuerne blev fjernet og blev lavet til fælles badeforhold. Man giver kun tilladelse til, at der spises tre gange om dagen. Maden er kantinemad og udvalgt af andre.
- Så der er mange ting, hvor forholdene på Kærshovedgård i dag i virkeligheden er væsentligt dårligere, end dengang det fungerede som fængsel. Så når du spørger mig: "Har de ret i det?" - Ja, et eller andet sted synes jeg faktisk, de har ret i det, siger hun.
I dag går strejken ind i 15. døgn, og den begynder at sætte sine spor. De strejkende har kun indtaget vand, the og energidrik, og otte af dem har måttet stoppe strejken efter lægens anbefalinger.
De resterende 20 sover i telte og har de ikke godt, siger talsmanden.
- Folk er kede af det, forklarer Kamran Muhammade.
På de sociale medier møder de strejkende kritik, og politisk har de strejkende heller ikke vundet gehør.
Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg (V) mener ikke, at afviste asylansøgere kan få noget ud af deres sultestrejke.
- Jeg er helt med på, at det ikke er et liv i sus og dus at leve på Kærshovedgård, men det skal det heller ikke være. Og jeg har ikke planer om at ændre forholdene på Kærshovedgård, blot fordi der er nogle afviste asylansøgere, der begynder at sultestrejke, siger hun.