Billethajer stortrives på nettet

Senest er koncertgængere til Ed Sheeran i Herning lokket med billetter til overpriser.

Ed Sheeran spiller og synger til den 59. årlige Grammy Awards i Los Angeles. Billethajer tilbyder billetter til over 3.000 kroner stykket til koncerten i Herning. Men så dyre er de altså ikke. (Foto: Lucy Nicholson © Scanpix)

Billethajer lokker på internettet.

Men selvom du virkelig gerne vil til for eksempel Ed Sheeran koncert i Herning til april, skal du ikke lade dig friste, lyder advarslen.

Den rødhårede popsensation fra England er på vej til Herning, og mange fans nåede ikke at få billet. En af dem var Mia Sørensen fra Aalborg, som har efterlyst billeter på Den Blå Avis. Det fik hajerne til at ringe.

- Nogle ville have over 2000 kroner for to billetter, og andre vil have betaling på mystiske platforme, siger hun.

På udenlandske billetbørser som amerikanske Stubhub, er der flere sælgere med billetter.

Her koster en billet i gennemsnit næsten 3.000 kroner. Til det officielle salg kostede de dyreste billetter under tusind kroner.

Mogens Jensen (S), der sidder både i Folketingets retsudvalg og i kulturudvalget vil have billethajerne stoppet:

-Det er jo simpelthen noget bondefangeri, der skal stoppes. Og der er jeg selvfølgelig interesseret i at vide, hvilke muligheder, der er for at stoppe det her og hvad justitsministeren har tænkt sig at gøre, siger Mogens Jensen.

KONTAKT REDAKTIONEN

Du er velkommen til at kontakte os på 9610 7500 eller skrive til os på vest@dr.dk.
Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.