Dansker i Bruxelles: I særklasse en ubehagelig morgen

Anita Carlson færdes med sin familie tæt på de steder, som blev ramt af eksplosioner.

Anita Holten Carlson og hendes kolleger er rystet efter dagens begivenheder i Bruxelles. Privatfoto

- For mig har det været en fuldstændig forfærdelig morgen, fortæller Anita Holten Carlson.

Hun er én af de danskere, der bor i Bruxelles, og derfor kom eksplosionerne i byens lufthavn og én af metrostationerne ubehageligt tæt på hende og hendes familie.

- Mine børn går i vuggestue og skole ikke særligt langt fra den metro, hvor eksplosionerne er sket. Det er en ubeskrivelig ubehagelig situation at stå i som forældre og skulle vide, at sådan noget sker så tæt på hjemmet, skolen og vuggestuen, siger hun, da hun til formiddag bliver ringet op af DR Midt & Vest.

- Det har virkelig i særklasse været en ubehagelig morgen, tilføjer hun.

Anita Holten Carlson arbejder på Region Midtjyllands EU-kontor, Central Denmark, sammen med halv snes andre. De melder sig alle i god behold.

- Det har været en rystende morgen, men vi er taknemmelige for, at ingen fra kontoret var i hverken lufthavnen eller metroen her til morgen. De af os, der er på kontoret, bliver inden for og holder os opdaterede, lyder meldingen via Facebook.

KONTAKT REDAKTIONEN

Du er velkommen til at kontakte os på 9610 7500 eller skrive til os på vest@dr.dk.
Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.