Engelske fodboldfans bekymrer ikke politiet

Engelske fodboldfans har indtaget Herning, men det skal man ikke lade sig skræmme af.

FC Midtjylland trænede onsdag formiddag på Arena Herning før torsdagens Europa League kamp mod Manchester United. Her er det FCMs Pione Sisto. (foto:Henning Bagger/Scanpix). (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Den engelske fankultur er lig med store pints, råb og slagsange. Så en slentretur forbi en af Hernings beværtninger i dag kan godt blive en speciel oplevelse.

Og der er ingen grund til bekymring, for Manchester Uniteds fans har det hele i munden.

Sådan er udlægningen fra Midt- og Vestjyllands politi, der forventer en fredelig dag på trods af de højlydte fans, der skal til fodbold på MCH Arena i Herning.

- Man kan forvente en masse glade englændere, der drikker mange øl og er glade for at synge og råbe. Men det skal man ikke lade sig skræmme af, fortæller politikommissær fra Midt- & Vestjyllands Politi, Erik Christensen.

Pubben Fox and Hounds regner med tryk på ølhanerne fra de engelske fans. Og de har kun gode erfaringer efter FCM's møde med Southampton i sommer.

- Vi forventer at få en fantastisk glad dag med masser af fest og godt humør fra begge fangrupper. Vi regner med at se hele Herning blomstre op af liv og glade dage, lyder det fra Kasper Jakobsen, der er leder af Fox and Hounds i Herning.

FC Midtjylland møder Manchester United i Europa League torsdag klokken 19.

KONTAKT REDAKTIONEN

Du er velkommen til at kontakte os på 9610 7500 eller skrive til os på vest@dr.dk.
Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.