Gallapremiere: Tarok-filmen fik stående bifald

Skuespillere og presse, lokale erhvervsfolk, politikere og andre skibonitter var søndag aften inviteret til at se filmen som de allerførste publikummer.

Jubelen brød løs, da de sidste rulletekster var løbet over lærredet efter gallapremieren på Tarok-filmen.

Der var stående bifald i KulturCenter Limfjord i Skive søndag aften, da filmen om hesten og travlegenden Tarok fra Skive havde national galla-premiere.

Skuespillere og presse, lokale erhvervsfolk, politikere og andre skibonitter var inviteret til at se filmen som de allerførste publikummer.

Bifaldet bragede løs

Og det var en tilfreds producent, Regner Grasten, der gjorde status efter visningen:

- Altså: Midtjyder, der rejser sig op med stående bifald, det kan ikke opnås bedre. Der var hamrende tavshed, da rulleteksterne kørte. Folk var fuldstændig stille. Og da rulleteksterne var helt færdige, brød det bare løs. Så ved du, at du har en succes, lød det fra en glad Regner Grasten efter premieren.

Skives dom er vigtig

Inden gallapremieren i Skive i aftes havde kun 25 af de nærmeste filmfolk set filmen i sin fulde længde.

Og netop skibonitternes dom var vigtig for producent Regner Grasten:

- Det er jo de her mennesker, der har været her, har skabt det og har levet her. Ånden i filmen kommer her fra Skive. Laursen-familien kommer herfra og har skabt Tarok. Derfor har det enorm betydning for os, hvordan filmen bliver modtaget her i Skive, understreger han.

Premiere 31. oktober

Filmen "Tarok - grib drømmen mens du kan" ruller over lærrederne i landets biografer fra torsdag d. 31. oktober.

Facebook
Twitter