Tema Bidragssatser

Kreditgebyr-kritikere efter møde: Vi er tilfredse

Gruppen af kritiske kreditkunder har i dag mødtes med repræsentanter fra Jyske Bank og BRF-kredit i Silkeborg.

En gruppe utilfredse kreditlån-tagere har fredag formiddag været til møde i Silkeborg.

Gruppen har holdt møde med repræsentanter fra Jyske Bank og BRF-kredit for at forhandle nye og mere gunstige aftaler, så de som kunder kan forlade Nykredit og Totalkredit, der har hævet bidragssatserne markant.

- Det var et fantastisk møde. Jyske Bank og BRF er klar over, at de kan komme til at sidde i den varme stol, så vi har et klart indtryk af, at de ikke vil lade bidragssatserne stige, siger Anders Sandbjerg Larsen.

Bidragssatser

Sidste år betalte de danske boligejere knap 15 milliarder kroner i gebyr på deres boliglån. Realkreditinstitutterne har nemlig de senere år skruet op for den såkaldte bidragssats, altså det gebyr en kunde løbende betaler til sit realkreditinstitut for at have et realkreditlån. Følg vores dækning her.

Gå til tema

Han har stiftet en Facebook-gruppe med foreløbig over 32.000 kritiske lånere i Nykredit og Totalkredit, der er utilfredse med stigende bidragssatser.

Han fortæller, at 2.000 lånekunder er interesseret i at forhandle en ny aftale med BRF Kredit og Jyske Bank, og med en samlet belåning på fem milliarder kroner havde de på forhånd en god chance for at kunne forhandle en god aftale i Silkeborg.

- Vi har hørt på nogle tilbud, og de har hørt, hvad vi kunne tilbyde dem, og det har været fint. Jeg er rigtig tilfreds. Især med, at der kommer nogle rigtig gode tilbud fra BRF og Jyske Bank, som alle kan få glæde af, siger Anders Sandbjerg Larsen.

Hvad de tilbud indeholder, må være op til BRF Kredit og Jyske Bank at offentliggøre, siger Anders Sandbjerg Larsen.

Se hele interviewet med Anders Sandbjerg Larsen i videoen i toppen af artiklen.

KONTAKT REDAKTIONEN

Du er velkommen til at kontakte os på 9610 7500 eller skrive til os på vest@dr.dk.
Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.