Mogens Jensen vil klage til Folketingets formand over Støjberg

Mogens Jensen er vred over Inger Støjbergs behandling af udvisningssagen om Marius Youbi.

Mogens Jensen mener, at Marius Youbi er blevet udvist på et urimeligt grundlag. (Foto: NIELS AHLMANN OLESEN © Scanpix)

Folketingsmedlem Mogens Jensen (S) er gået ind i sagen om udvisningen af den camerounske studerende Marius Youbi, der i dag forlod Danmark, fordi han har arbejdet for meget ved siden af sit ingeniørstudie.

Han havde bedt integrationsminister Inger Støjberg om en redegørelse, men det fik han ikke.

- Jeg er rimelig oppe at køre. Jeg har ikke oplevet noget lignende i de 10 år, jeg har siddet i Folketinget, og jeg agter heller ikke at finde mig i det, siger Mogens Jensen.

I stedet for den redegørelse, som han var blevet stillet i udsigt, blev Mogens Jensen henvist til svaret til et andet folketingsmedlem, der havde stillet et andet spørgsmål til ministeren om samme sag.

- Jeg har fået en lang næse. Jeg mener ikke, at det er en respektfuld måde at behandle Folketinget på, når der er tale om en alvorlig personsag, der har store konsekvenser for mennesker, der er stor folkelig interesse omkring. Der må ministeren simpelthen levere, det hun selv lover, og det har hun ikke gjort. Og derfor er min mulighed at klage til folketingets formand over den her proces, siger Mogens Jensen.

Inger Støjberg har tidligere udtalt, at hun ikke kan gøre noget for at hjælpe Marius Youbi.

KONTAKT REDAKTIONEN

Du er velkommen til at kontakte os på 9610 7500 eller skrive til os på vest@dr.dk.
Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.