Politiet deler video af flugtbilist fra dødsulykke: Har du set denne bil?

En flugtbilist i en formodentlig sølvgrå bil og et potentielt vidne i en hvid varevogn bliver nu efterlyst.

Ifølge politiet kørte flugtbilisten i den bagerste bil på videoen her. Bilen er på størrelse med en Peugeot 206 og formentlig sølvgrå.

Politiet har offentliggjort videooptagelser af bilen, der mandag aften påkørte og dræbte en værnepligtig soldat på 22 år ved Flyvestation Karup.

Det sker i håb om at identificere bilen, som er på størrelse med en Pegeout 206 og formentlig har skader på fronten efter påkørslen.

Christian Toftemark, efterforskningsleder hos lokalpolitiet i Viborg, håber, at nogen kan komme med vigtige oplysninger om, hvilken slags bil der er tale om.

- Vi er meget interesseret i befolkningens hjælp til at identificere gerningsbilen. Vi har stadig ikke afgørende spor i forhold til bilen, siger han.

Udover flugtbilisten kan man også se en hvid varevogn først i videoen. Den er også efterlyst af politiet som potentiel vidne, da politiet mener, at varebilen måske er blevet overhalet af flugtbilisten.

Føreren af den hvide varevogn kan have afgørende oplysninger i sagen, mener politiet.

Dødsulykken skete ved indgangen til Flyvestation Karup mandag mellem klokken 20.30 og 20.50. Flugtbilisten kørte efter påkørslen mod nord i retning mod Viborg.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefonnummer 1-1-4.