Sexolog skal hjælpe landmænd med parforholdet

Når arbejde og privatliv hænger tæt sammen, som det ofte gør i landbruget, bliver det hurtigt svært at få tid til romantiske stunder. Derfor skal en sexolog nu komme med gode råd til landmandens parforhold.

Husk kærligheden til gården, men også til din ægtefælle. Det vil en landboforening i det midt- og vestjyske nu gøre noget ved.

Landboforeningen Limfjord oplever ofte, at kærligheden i stuehuset har svært ved at hænge sammen, fordi landmænden har en travl hverdag.

Derfor har de lavet et arrangement den 18. marts med en sexolog, der skal give gode råd til parforhold i landbruget.

Landbruget er ikke en hobby

Gry Bacher Nielsen er jurist hos rådgivningscentret Landbo Limfjord. Hun tror ikke, at landmændene er dårlige til at vise kærlighed. Men hun tror, at de har større udfordringer end dem, der bor i byen.

En af de udfordringer er, at landbruget ikke er en hobby, man kan lægge fra sig, hvis der er brug for det. Og kan hurtigt give knas i parforholdet, hvis man arbejder meget.

- Hvis solen skinner, skal der høstes. Det bliver hurtigt svært at få arbejdet med gården og kærligheden til konen til at gå op i en højere enhed, fortæller jurist i Landbo Limfjord Gry Bacher Nielsen.

Socialkonsulent: Landmanden skal huske at lægge arbejdet fra sig

Landbo Limfjords idé med gode råd til parforhold i landbruget er rigtig god, mener socialkonsulent Solvejg Høj.

Hun er forfatter til bogen 'Det gode gårdliv starter i hjertet', og så er hun af og til ude og rådgive landmands-par.

- Det er vigtigt at huske landmanden på, at han skal lægge sine arbejdsopgaver fra sig. For der er altid arbejdsopgaver nok. Arbejde og privatliv hænger meget tæt sammen på landet, siger hun.

Facebook
Twitter