Søren Pape ny justitsminister: Rockere og kriminelle udlændinge får kamp

Den konservative formand vil også have den nye politiskole i Herning hurtigt i gang.

Søren Pape Poulsen (K), da han ankom til forhandlinger om den nye trekløver regering. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix 2016) (Foto: Òlafur Steinar Gestsson © Scanpix)

Den konservative leder, Søren Pape Poulsen, har en trepunkts-plan klar, når han tiltræder sit nye embede.

Rockerkriminaliteten skal bekæmpes mere effektivt end i dag, kriminelle udlændinge skal udvises til afsoning i deres hjemlande, og så fjerner Søren Pape Poulsen enhver tvivl:

Den kommende vestdanske politskole skal ligge i Herning, og den skal hurtigst muligt sættes i gang.

- Der er mange ting på min arbejdsplan, men først og fremmest oplever vi rockere og bandekriminelle, der også skyder i gaderne herhjemme. Det skal vi først have sat ind overfor og komme efter dem, siger han.

- Så har vi en proces med at få en række udenlandske kriminelle til at afsone i deres hjemlande. Vi har også en udfordring med at styrke vores politi og give dem de bedste muligheder for at kunne agere. Blandt andet ved at få den nye politiskole op at stå, siger Søren Pape Poulsen.

Han er lige så stålsat som sin forgænger, Søren Pind (V), på, at den nye vestdanske politiskole kommer til at ligge i Herning. Selv om Dansk Folkeparti har sået tvivl om netop den placering og krævet placeringen til fornyet drøftelse i Folketinget.

- Den nye politiskole skal lægges i Herning, og jeg går i gang så hurtigt som muligt med at få det til at ske, siger den nye justitsminister.

Se interviewet med De Konservatives nye ministre, Søren Pape Poulsen, Brian Mikkelsen og Mai Mercado:

(© dr)
Facebook
Twitter