Ulykke i blæsevejret: Mand har fået en teltpløk i halsen

En 61-årig mand har ved en bizar ulykke fået en teltpløk gennem halsen ved motorcykeltræf i Thy.

En ambulance blev tilkaldt til den 61-årige, der havde fået en teltpløk i halsen, men kort efter stod det klart, at han måtte med helikopter til sygehuset i Aalborg.

Lidt over halv ni i morges fik Midt- og Vestjyllands Politi en melding om, at en mand er ramt af teltudstyr ved motorcykeltræffet, Thy Træf i Koldby i Thy.

- Han er ramt af en teltpløk i halsen, som har boret sig tværs igennem det meste af halsen på ham, forklarer vagtchef Henrik Nielsen.

Ved ottetiden var flere ude på teltpladsen i færd med at redde deres telte, da stormen ramte Thy.

- Den uheldige tilskadekomne mand står alene og er i gang med at bakse med sit telt, og pludselig falder han om. Da folk kommer hen til ham, kan de se, at der sidder en pløk i halsen på ham, fortæller vagtchefen.

Ifølge politiets oplysninger har vinden formentlig fået sit tag i teltet, og så har en elastikstrop med pløkken i mistet sit greb i jorden, hvorefter den er suset igennem luften og har ramt manden i halsen.

Den 61-årige mand, der kommer fra Grindsted-området, er fløjet med helikopter til sygehuset i Aalborg. Han bliver scannet så lægerne får overblik over, hvor tæt pløkken sidder på de vitale dele. Herefter skal han have opereret pløkken ud af halsen, uden at den gør yderligere skade.

Er han i livsfare?

- Som lægen sagde: Det er i hvert fald alvorligt, svarer vagtchef Henrik Nielsen.

Politiet undersøger sagens omstændigheder nærmere.

Opdateret kl. 16.34: Midt- og Vestjyllands Politi oplyser fredag eftermiddag til dr.dk, at manden er i kunstig koma. Hans nærmere tilstand er ukendt.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk