Usælgelige huse pilles af markedet, fordi de skræmmer

Huse med lang liggetid giver et dårligt ry, der skræmmer tilflyttere væk, mener Struer Kommune.

For ét år siden var der 540 huse til salg i Struer Kommune. 1. januar i år var tallet 310 ejendomme. (Foto: JEPPE MICHAEL JENSEN © Scanpix)

Huse, der har været til salg i årevis, skræmmer tilflyttere væk.

Det har de taget konsekvensen af i Struer Kommune. Her har bosætningskonsulent Leif Schrøder sørget for, at en stribe huse, der har været til salg i årevis, er pillet af markedet.

Det skal give nye tilflyttere.

- Husene har ligget i markedet så lang tid, at de har givet vores kommune et dårligt ry. Nu tager vi dem af markedet, forklarer Leif Schrøder.

For ét år siden var der 540 huse til salg i Struer Kommune. 1. januar i år var tallet 310 ejendomme. Nogle er reelt blevet solgt, mens andre altså er fjernet med vilje.

- Ejerne får måske malet huset og pyntet forhaven, så når de kommer til salg igen om et eller to år, har de mulighed for at hæve prisen og få dem omsat lynhurtigt, siger Leif Schrøder.

Bosætningskonsulenten tror desuden, at den kommende motorvej til Holstebro vil gøre Struer Kommune mere attraktiv for tilflyttere.

KONTAKT REDAKTIONEN

Du er velkommen til at kontakte os på 9610 7500 eller skrive til os på vest@dr.dk.
Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.