Vestjysk Politi jubler over 122 nye arbejdspladser: Vi skal nok levere varen

Politidirektør bekymrer sig ikke om at kunne skaffe kvalificerede medarbejdere til Holstebro.

Der kommer 122 nye administrative stillinger til politihovedkvareter i Holstebro. Det løftede regeringen sløret for i dag. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Behandling af våbentilladelser, kørekortsager og automatisk trafikkontrol skal fremover ske ved politiet i Holstebro.

Det sker efter, at regeringen har løftet planen for udflytning af en ny runde statslige arbejdspladser, hvor 122 arbejdspladser fremover kommer til at ligge i det vestjyske.

- Det er vi selvfølgelig meget, meget glade for, siger Jens Kaasgaard, der er politidirektør i Midt & Vestjyllands Politi, som har politihovedkvarter i Holstebro.

Det er stillinger, der bliver flyttet fra afdelingen i Høje Taastrup, og dermed samler de kræfterne i Holstebro, så de bliver omkring 300 medarbejdere i det, der kommer til at hedde Politiets Administrative Center.

Vi har været dygtige

Selv om det er mange nye medarbejdere, som skal findes til stillingerne, så mener politidirektøren ikke, der er grund til at bekymre sig om, de kan skaffe kvalificeret arbejdskraft.

- Det har hidtil ikke været noget problem. Selv om vi ikke er lønførende, er det åbenbart attraktivt at komme ind til os, siger han og fortæller, at de fik over 200 ansøgninger sidst, de slog job op.

- Det gode er, at der ikke bare var mange ansøgninger, men at der var ufattelig mange, gode og velkvalificerede medarbejdere. Det er også en af grundene til, at vi har fået det; Nemlig, at det er gået rigtig godt, fordi de medarbejdere, vi har, har været rigtig, rigtig dygtige og har leveret varen, siger Jens Kaasgaard.

FacebookTwitter