VM i stand up paddle i dansk farvand risikerer at blive aflyst

Der mangler stadig en million kroner, og deadlinen er lige om hjørnet.

VM i SUP - stand up paddle - skal efter planen afholdes i Cold Hawaii i Thy. (Foto: FAbrice Coffrini © Scanpix)

Den forsvarende danske verdensmester i vandsportsdisciplinen stand up paddle, Casper Steinfath, får måske ikke chancen for forsvare sin titel på hjemmebane alligevel.

Verdensmesterskabet i stand up paddle, også kaldet SUP, skulle have været afholdt i Cold Hawaii i Thy i samarbejde med København, men det risikerer nu at blive aflyst, fordi der mangler en million kroner fra sponsorer. Det skriver Limfjord Update.

- Det er en reel trussel. Hvis vi ikke når i mål med vores sponsorater, så kan vi i yderste konsekvens blive tvunget til at aflyse, siger sponsoransvarlig for CopenCold Hawaii Robert Sand.

SUP-VM skal løbe af stablen i den første uge i september i Klitmøller. Derfor arbejder arrangørerne på højtryk for at få økonomien på plads.

- Vi vil meget gerne i gang med markedsføringen om tre uger, men vi bliver nødt til at få sponsorerne på plads, inden vi kan trykke plakater og program, siger Robert Sand

Mesterskabets samlede budget er fem millioner kroner. Derfor er det relativt mange penge at mangle her to en halv måned før arrangementet, siger Robert Sand, der dog er fortrøstningsfuld.

- Vi arbejder på at finde løsninger med Thisted Kommune og andre af vores tidligere loyale samarbejdspartnere. Lige nu er vi i dialog med en hel del virksomheder.

Thisted kommune støtter SUP-VM med sammenlagt 500.000 kroner.

KONTAKT REDAKTIONEN

Du er velkommen til at kontakte os på 9610 7500 eller skrive til os på vest@dr.dk.
Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.