Aalborg-firma hyrer læger i USA

Firmaet Bullsender i Gug hjælper med at finde 90.000 læger til USAs udkanter.

Vi startede i 2013 og i dag sidder vi 11 mand i Gug. Ingen havde drømt om, at vi havde vores software i USA, siger Dennis Kronborg.

Lægemangel i USA skal nu afhjælpes af et nordjysk firma.

Et firma fra Gug med blot 11 medarbejdere er blevet hyret til at hjælpe med at skaffe nogle af 90.000 læger, der snart mangler i USA's udkanter.

- Vi kan finde de læger i USA, der skal til. Sådan lyder det selvsikkert fra salgschef Dennis Kronborg fra firmaet Bullsender.

Firmaet fra Gug lever af at sende nyhedsbreve via e-mail - og nu skal de nyhedsbreve nå amerikanske læger og indeholde jobopslag til hospitaler i USA, der ellers må se langt efter medicinsk personale.

Det sker i samarbejde med dansk-amerikaneneren Niels Andersen, der har rekrutteret læger i USA i 15 år.

Helt konkret får danskerne en masse information omkring de amerikanske læger. Det er alt ligefra deres alder og speciale til deres familieforhold og politiske tilhørsforhold.

Med det kan jobopslagene målrettes helt specifikt, så de eksempelvis blive sendt til 400 læger, der kunne finde på at flytte efter en stilling i Montana - i stedet for at ramme 300.000, hvor langt de fleste ikke vil.

- Vi startede i 2013 og i dag sidder vi 11 mand i Gug. Ingen havde drømt om, at vi havde vores software i USA. Det er helt vildt. Er der penge i? Det bliver der forhåbentlig på et tidspunkt, siger Dennis Kronborg.

Bullsender og deres amerikanske partnere har også fået kontrakt på at hjælpe den amerikanske veteranhjælp med at skaffe 41.000 læger, sygeplejersker og teknikere.

Facebook
Twitter