Aalborg Kommune: Snekaos på vejene lige nu

Overraskende meget sne på kort tid og biler, der skøjter rundt på glatte veje, giver problemer for snerydningen i Aalborg torsdag morgen

- Vi er nok nødt til at sige, at situationen er kaotisk lige nu.

Sådan siger Niels Sloth, afdelingsleder for entreprenørenheden i Aalborg Kommune. Og dermed ansvarlig for snerydningen i kommunen.

- Vi var godt klar over, at der ville komme lette snebyger, men ikke i de mængder, der er kommet ind, siger afdelingslederen.

Ifølge ham er der i stor-Aalborg kommet 10-15 centimeter sne fra klokken halv fire til ved syvtiden torsdag morgen. Og selvom der er blevet saltet og ryddet sne siden klokken to i nat, så er der altså store problemer flere steder.

- Vi kom jo i den værste situation, som kan opstå, fordi vi så røg ind i en morgentrafik, og så kom vi også til at holde i kø som alle andre, siger Niels Sloth.

P4 Nordjylland har fået flere meldinger om veje i Aalborg Kommune, der ifølge lytterne ikke har været ryddet tilstrækkeligt.

- Vi har 1900 kilometer veje og 365 kilometer cykelstier, der skal ryddes, så det er klart, at vi ikke kan nå at være overalt på samme tid, siger afdelingslederen.

Han forventer, at kommunevejene i Aalborg vil være skrabet i bund og saltet omkring middagstid.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på nord@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.