Borgmester vil have lukket rockerborg

Bandidos' klubhus i Aalborg skal lukkes permanent mener Aalborgs borgmester

Bandidos' klubhus på Thomas Olesen Løkkens Vej i Skalborg skal lukkes, mener Aalborg borgmester. Arkivfoto fra fest, hvor politiet visiterer rockerne, før de får adgang til fest i klubhuset. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Aalborgs borgmester vil have lukket rockerborg permanent.

Nordjyllands Politi lukkede i går Bandidos klubhus i Skalborg midlertidigt i 14 dage.

Men Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen fra Socialdemokratiet vil have det lukket permanent. På mandag forventer han at få de andre politikere i Magistraten med på at tage de første skridt for at få lukket rockerborgen.

- De her rockerklubber tager jo kun en ting med sig. Det er kriminalitet og ufred, siger han.

Rockopgør har tidligere skabt utryghed

- Der har tidligere været rockerkrig i Aalborg, og de her klubber har ikke noget positivt at bidrage med. Så jeg ser dem gerne ud af byen, siger Thomas Kastrup-Larsen.

Det er den nye bandelov, der får ham til at vejre morgenluft om, at det kan lykkedes at få smidt rockerne ud af byen, fordi de skaber utryghed i lokalområdet

- Jeg synes, det er oplagt, at vi prøver om de her nye redskaber i bandepakken kan bruges. Jeg vil have afsøgt om vi som kommune kan give et samlingsstedforbud i det her tilfælde, siger han.

Borgmester vil også have Hells Angels ud af byen

Thomas Kastrup-Larsen ser også gerne Hells Angels klubhus i Nørresundby og Devils Choice' klubhus i Vejgaard lukket.

- Jeg ser gerne, at alle de kriminelle organisationer, som kalder sig rockerklubber, kommer ud af byen. Men nu synes jeg, vi skal starte med Bandidos. Og kan vi give et forbud der, så synes jeg, vi skal gå videre med de andre, siger han.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter