Dansker bosiddende i Nice: Vi har tænkt på, om det også kunne ske her

Jens Pele Møller fejrer normalt Bastilledagen på strandpromenaden i Nice.

Jens Pele Møller opholdt sig uden for byen i forbindelse med sit arbejde som kok. (Foto: PRIVAT)

Danske Jens Pele Møller har boet i Nice i 13 år og havde tingene været som vanligt, havde han og familien også i år fejret Bastilledagen på strandpromenaden i Nice, hvor mindst 80 personer meldes dræbt efter aftenens angreb.

- Vi har været der hvert år, men gjorde det ikke i år, fordi vi tog vores ferie før, end vi plejer, fortæller Jens Pele Møller.

I stedet opholdt hans sig uden for byen i forbindelse med sit arbejde, mens kone og børn lige nu er på ferie på øen Korsika.

Som alle andre har Jens Pele Møller siden forsøgt at danne sig et overblik over, hvad der er sket, og hvem det er gået ud over.

- Det er fuldstændig anspændt, og man tænker på, om der er sket noget med venner eller familie, men jeg har endnu ikke fået dårlige nyheder. Heldigvis, siger Jens Pele Møller, der blandt andet benytter sig af de sociale medier for at blive opdateret på situationen.

Efter terrorangrebet i Paris i november, har familien tænkt over, om noget lignende kunne ske i Nice.

- Siden det skete i Paris, har vi tænkt meget på, om det kunne ske i Nice på et tidspunkt. Det gjorde det desværre, siger Jes Pele Møller.

Statsminister Lars løkke Rasmussen har her til morgen fordømt angrebet. Vi er alle blevet ramt, siger han.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk