Lokalformand: Løkke bør trække sig fra GGGI

Lars Løkke Rasmussen fra Venstre bør trække sig som formand for GGGI. Det mener formanden for Venstres vælgerforening i Dybvad/Skæve Lars Mellemkjær.

Formand for Venstre, Lars Løkke Rasmussen (Arkivfoto.)

Lars Løkke Rasmussen fra Venstre bør trække sig som formand for GGGI. Det mener formanden for Vestres vælgerforening i Dybvad/Skæve Lars Mellemkjær.

Selvom han dog erkender, at det ikke kan ændre på de seneste ugers stormvejr omkring Lars Løkke Rasmussen.

- Anløben er måske et lidt for hårdt ord at bruge, men det er måske en organisation, der har haft for travlt med for eksempel at rejse på første klasse i stedet for at koncentere sig om det den var sat i verden for, siger han.

"Han får alligevel ikke tid."

Han mener, at Lars Løkke forsøgte at rydde op i organisationen men for sent. Alligevel holder Lars Mellemkjær fast i at Lars Løkke Rasmussen bør trække sig.

- Lars Løkke skal jo være vores næste statsminister og når han skal være det, så får han ikke tid til at være formand for GGGI alligevel, og så kunne han måske lige så godt trække sig nu, siger Lars Mellemkjær.

En rundspørge fra DR Analyse viser, at 29 ud af 194 Venstre-vælgerforeningsformænd mener, at Lars Løkke Rasmussen bør trække sig.