Politiet efterlyser vidner til mordbrand

Nordjyllands Politi søger personer, der har set en gruppe på fem til syv personer bevæge sig rundt i brandområdet.

Branden fandt sted på Heimdalsgade i Aalborg og kostede to personer livet. (Foto: Søren K. Nielsen DR Nordjylland)

Nordjyllands Politi vil meget gerne høre fra vidner i forbindelse med en brand i aftes i Aalborg, hvor to mennesker er omkommet.

Politiet mener, at branden er påsat og søger nu vidner, der omkring klokken 20.30-21.00 har set fem til syv personer iført mørkt tøj bevæge sig i området omkring Hadsundvej, Nørre Tranders Vej, Odinsvej og Heimdalsgade i byen.

Politikommissær ved Nordjyllands Politi Sune Myrup fortæller her, hvad man foreløbigt ved om gruppen:

- Vidner har efter branden set en gruppe på 5-7 personer løbe ad Heimdalsgade, og ved Heimdalsgade ud for nr. 4 lagde en af gerningsmændene sig på jorden, idet han var selv var antændt fra underlivet og ned. Her fik han hjælp af de øvrige gerningsmænd, der med deres hænder forsøgte at slukke ilden, ligesom et vidne hjalp gerningsmanden, i det vidnet med vand slukkede ilden på ham.

Herefter løb gerningsmændene videre til Nørre Tranders Vej, hvorfra de ad et stisystem løb ned til parkeringspladsen ved Vejgaard Bibliotek. Her har et vidne set, at gerningsmændene kørte væk i to mørke personbiler, hvoraf den ene muligvis er en Honda Accord.

På nuværende tidspunkt formoder politiet, at der er anvendt brandbare væsker på gerningsstedet. Der efterlyses på den baggrund også vidner, der i går på tankstationer i Aalborg-området har set personer købe benzin i dunke eller på flasker.

- Herudover efterlyser vi vidner, der har kendskab til personer, der har brandskader på hænder eller ben, oplyser Sune Myrup.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på nord@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.