Samme forpagterpar skal føre Svinkløv videre

Louise og Kenneth Toft-Hansen skal drive det ikoniske badehotel videre.

Kenneth Toft-Hansen var i flere år køkkenchef på Svinkløv Badehotel, inden han sidste år overtog den daglige drift. (Foto: christine Nørgaard)

Det bliver forpagterparret Louise og Kenneth Toft-Hansen, der skal drive Svinkløv Badehotel videre, når det nedbrændte hotel efter planen genåbner i foråret 2018.

For bestyrelsesformand Steen Royberg har det været vigtigt at få afklaret, om parret vil fortsætte den daglige drift.

- Det har aldrig været et tema, om vi ville fortsætte - selvfølgelig vil vi det. Kærlighed forgår ikke så let, siger forpagter Kenneth Toft-Hansen og fortsætter:

- Det har jo altid hersket en speciel ånd på stedet, og det er en ånd vi har ført videre og vil føre videre.

På et pressemøde i formiddag fortalte Kenneth Toft-Hansen med knæk i stemmen og tårer i øjnene om den forfærdelige nat sidste mandag, hvor parret vågnede til alarm og røg fra hotellet, der nedbrændte på få timer.

- Det var frygteligt på alle mulige måder, siger Kenneth Toft-Hansen.

Kenneth Toft-Hansen var i flere år køkkenchef på Svinkløv Badehotel, inden han og konen overtog forpagteransvaret fra Lise Emborg sidste år. Lise Emborg var bortrejst i sidste uge, men forpagterparret har talt med hende.

- Vi græd sammen, men hun er stærk, og vi snakkede om, hvad der nu skal ske. Hun er uløseligt forbundet med Svinkløv Badehotel, og vi er enige om, at vi skal videre, siger Louise Toft-Hansen.