Sir Cliff til Hjørring for at sælge vin

Der er udsigt til kaostilstande og fans fra både ind- og udland, når den britiske poplegende i weekenden for første gang er i Danmark for at promovere sin nye vin

Sir Cliff har i mange år tilbragt en stor del af sin tid i Portugal - nu altså også som vinbonde (Foto: Nigel Birch © Adego Do Cantor)

Sir Cliff Richard kan andet end at optræde på de store verdensscener og producere pophits.I weekenden er han i tre supermarkeder i Danmark for at signere flasker med sin egen vin fra Portugal.Direktøren for vinfirmaet frygter kaos-tilstande med stort fremmøde af fans fra hele landet.- Men på den gode måde, for de kommer selvfølgelig alle sammen for at få en god oplevelse, siger Peter Sick fra Gobivin, der er med til at lancere vinen i Danmark.

Telefoner og mailsystem gløder med henvendelserJeg håber virkelig, at jeg får mulighed for at trykke ham i hånden og sige tak for hans måde at være påKaren Simonsen, fanklubben StrongerOg det tyder på, at der er grund til hans baskende sommerfugle i maven. Tusindvis af mennesker forventes nemlig at møde op for at få et glimt af poplegenden. Og fanklubber fra både ind- og udland har også meldt deres ankomst.- Jeg håber virkelig, at jeg får mulighed for at trykke ham i hånden og sige tak for hans måde at være på, siger Karen Simonsen fra Biersted udenfor Aalborg.

65-årig Cliff-fan glæder sigHun har været Cliff-fan siden, hun var 13 år i 1963. I dag er hun med i fanklubben Stronger og gætter på, at hun har været med til 25-30 koncerter.- Jeg har mødt ham flere gange og har både fået autografer og lov til at blive fotograferet sammen med ham, siger den nordjyske superfan.Og hun får altså chancen igen, når Harry Rodger Webb - bedre kendt som Sir Cliff - først besøger SuperBest i Hjørring lørdag fra klokken 10 til 12. Derefter er det SuperBest på Skalborg Bakke i Aalborg fra klokken 14 til 16 og søndag gælder det Frederikssund på Sjælland.

Smagsprøver og Cliff-kageI forbindelse med besøgene arrangerer butikkerne forskellig underholdning og smagsprøver. I Hjørring er der et telt, hvor der allerede fra klokken seks bliver serveret rundstykker og solgt Cliff-kage for de fans, der kommer  tidligt for at stille sig i kø.Det er en af de flotteste vingårde, jeg nogensinde har set. Og så spurgte jeg bare, om han havde lyst til at komme her opPeter Sick, direktør GobivinDet er første gang, Sir Cliff Richard er i Danmark for at promovere vinen. Og besøget kom i stand efter Peter Sick fra Gobivin selv havde været på besøg på vingården ved Algarvekysten i Portugal og blandt andet spist middag sammen med musikeren.- Det er en af de flotteste vingårde, jeg nogensinde har set. Og så spurgte jeg bare, om han havde lyst til at komme her op, siger Peter Sick.Og til direktørens store overraskelse kom der allerede efter fire uger altså et positivt svar.

Facebook
Twitter