#SPØRGNORDJYLLAND - og få stillet din nysgerrighed!

I et nyt koncept hjælper DR P4 Nordjylland dig med at finde svar på lige netop det, du går og undrer dig over.

(ARKIV) Den lille landsby Trekroner ved Brovst i Nordjylland bliver søndag kåret som "Årets Landsby 2016". fotograferet fredag den 21. oktober 2016 . Anden runde af udflytningen af statslige arbejdspladser skulle komme før jul, lovede regeringen. Men den udskydes nu til januar. Fagforbund er utilfreds.. Det skriver Ritzau, torsdag den 14. december 2017.. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017) (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Vi ved, at nordjyderne er et nysgerrigt folkfærd, og derfor skyder vi nu på P4 Nordjylland gang i et helt friskt projekt, hvor vi vi finde svar på alt det, I går og undrer jer over.

Alle spørgsmål, store som små, er velkomne, og vi kalder det ganske enkelt:

Spørg Nordjylland!

- Hvordan er Limfjorden opstået?

- Kan dyr begå selvmord?

- Uddør nordjysk en dag?

- Hvorfor skal børn lære at spille blokfløjte?

Spørg om det, du altid har gået og undret dig over, eller det der falder dig ind netop, som du læser dette.

Vi er her simpelthen for at inspirere, undersøge og tilfredsstille din nysgerrighed. Hver uge går vi bag om et af spørgsmålene og undersøger det sammen med jer, og fredag morgen præsenterer vi et af jeres spørgsmål i radioen, og giver dig og alle vores lyttere svaret på DIT spørgsmål.

Send os en mail på nord@dr.dk, skriv en besked på vores Facebook-side eller send en SMS til 1212 og skriv "Nord" efterfulgt af mellemrum, og så din undren.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Facebook
Twitter