Stor strandfestival er aflyst, men har en plan B: Men man må kun kysse inden for samme gruppe

Arrangører vil udnytte 5-stjernede forhold til at gennemføre Plan B.

Selvom arrangørerne bag Skyland Beach Festival 2020 har måttet aflyse på grund af coronakrisens forbud mod festivaler, håber de alligevel at kunne samle 2.500 unge med deres Skyland Beach Camp Plan B. (Foto: Skyland © Skyland)

Kesi, Kato og Ude af kontrol er blot nogle af de navne, der skulle spille på den aflyste Skyland Beach Festival i kattegatbyen Øster Hurup i Himmerland i uge 27 og 28, men arrangørerne håber, at de med en ny plan stadigvæk kan tiltrække op til 2.500 unge:

- Vi holder vores Skyland Beach Camp Plan B over to uger på en 5-stjernet campingplads med tophygiejniske toilet- og badefaciliteter, siger Nikoline Juul Pedersen fra Skyland.

Landets campingpladser fik i

påsken
lov til at åbne, hvis de sørgede for, at der var afstand mellem gæsterne, og det bliver også
afgørende
for de unges mulighed for at komme på camp i juni og juli:

- Vi har heldigvis en stor campingplads, som vi kan dele op i felter, hvor der må være 500 i hver, siger Nikoline Juul Pedersen, der håber, at forsamlingsforbuddet i grupper på mere end ti bliver ophævet inden da.

Kys med samme farve armbånd

Arrangørerne understreger, at de naturligvis vil følge myndighedernes

anvisninger
:

- Som det ser ud nu, må man kun være ti personer i hver camp, og vi opfordrer til, at man kun sover i telt med dem, man sover med derhjemme, siger Nikoline Juul Pedersen, der godt ved, at kombinationen af sol, sommer og sprut kan blive en udfordring:

Bjørn Nikolaj Lund Pedersen forsøger her, sammen med sin søster Nikoline Juul Pedersen, at overbevise løverne om, at de skal investere i Skyland. Det var 16. januar på DR1, inden Danmark lukkede ned for coronavirusset - og længe inden festivaler i hele landet blev aflyst. (Foto: Per Arnesen © United Production)

- Når folk får noget at drikke, flasken bliver tømt, og der er god stemning, så vil de kramme og kysse - men det vil de også gøre på en tur på stranden eller i en park.

Derfor vil campen hyre vagter og give deltagerne forskellige armbånd i forhold til hvilken del af pladsen, de bor på:

- Og så er det altså dem med samme armbånd, som du må kysse på. Hvis de giver lov, siger arrangøren.

Den aflyste Skyland Beach Festival søgte tidligere på året investorer i Løvens Hule på DR1, men fik kun pæne ord og ingen penge med til at udvikle eventet for sommerlandets strandløver.

Håber de slipper for plan C

Nu håber de fire arrangører bag, at deres Plan B kan være med til at markere et generationsskifte for familiecampingpladsen, som de tre søskende Nikoline Juul Pedersen, Josefine Juul Pedersen og Bjørn Nikolaj Lund Pedersen - sammen med vennen Mads Ingemann Jeppesen - har lejet af deres forældre i de to ferieuger:

- Vi prøver at skabe et sted for unge, så der alligevel kan blive lidt sommerferie i år, siger Nikoline Juul Pedersen.

Alligevel er de fire bag Skyland Beach Camp Plan B klar over, at det i sidste ende ikke er op til dem, om afløseren for den oprindelige plan A kan gennemføres; det er myndighedernes afgørelse:

- Man får selvfølgelig pengene tilbage, hvis man har købt billet, og vi må aflyse, siger Nikoline Juul Pedersen, der i så fald er klar med en plan C:

- Så åbner vi blot campingpladsen som en helt almindelig familiecampingplads som ellers.

Facebook
Twitter