Stormagasin vil gentage Aarhus-succes: Bygger også tagterrasse i Aalborg

Salling bygger ny tagterrasse i Aalborg. Den får en 360 graders panorama-udsigt over byen.

Sallings nye tagterrasse i Aalborg kommer til at fungere som et offentligt byrum i flere etager.

Salling Rooftop i Aarhus har på kun fire måneder haft mere end 700.000 besøgende - og nu bygger stormagasinet en lignende publikumsmagnet i Aalborg.

Den kommer til at bestå af to tagterrasser med bar, cafe og med plads til blandt andet Open Air-koncerter.

- Vi vil tilbyde et sted, hvor man kan slappe af og slippe for den hurtige digitale tid, vi lever i, siger Marianne Bedsted, administrerende direktør i Salling.

Fakta om Sallling Rooftop Aalborg

* Den nye tagterrasse bliver på cirka 1400 kvadratmeter

* Tagterrassen får plads til 330 siddende personer uden døre og 70 siddende inden døre

* Der bliver direkte adgang fra gaden og via en elevator i stormagasinet

* Sallling Rooftop i Aalborg ventes at åbne til efteråret

* Åbningstiderne bliver de samme som i stormagasinet.

Marianne Bedsted forklarer, at nethandelen fylder mere og mere - men på nettet kan man ikke få de shopping-oplevelser, som Salling vil tilbyde kunderne med sine Rooftops.

Tagterrassen i Aalborg får en 360 graders panorama-udsigt over byen og fjorden, hyggelige lounge-områder, en grøn japansk have og en imponerende skywalk med glasbund 30 meter over Algade Torv.

Anja Kibsgaard, der er stormagasinchef for Salling i Aalborg forventer, at også Aalborgs Rooftop vil trække besøgende og ikke mindst turister til i hundredtusindvis.

- Erfaringerne fra vores Rooftop i Aarhus viser, at de besøgende kommer igen og igen. De kan godt lide, at man kan slappe helt af og få et pusterum højt hævet over byens tage, siger hun.

De besøgende kan godt lide, at man kan slappe helt af og få et pusterum højt hævet over byens tage, siger Anja Kibsgaard, stormagasinchef for Salling i Aalborg. (Foto: Christine Nørgaard DR Nordjylland)

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på nord@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.