Stormagasin vil gentage Aarhus-succes: Bygger også tagterrasse i Aalborg

Salling bygger ny tagterrasse i Aalborg. Den får en 360 graders panorama-udsigt over byen.

Sallings nye tagterrasse i Aalborg kommer til at fungere som et offentligt byrum i flere etager.

Salling Rooftop i Aarhus har på kun fire måneder haft mere end 700.000 besøgende - og nu bygger stormagasinet en lignende publikumsmagnet i Aalborg.

Den kommer til at bestå af to tagterrasser med bar, cafe og med plads til blandt andet Open Air-koncerter.

- Vi vil tilbyde et sted, hvor man kan slappe af og slippe for den hurtige digitale tid, vi lever i, siger Marianne Bedsted, administrerende direktør i Salling.

Marianne Bedsted forklarer, at nethandelen fylder mere og mere - men på nettet kan man ikke få de shopping-oplevelser, som Salling vil tilbyde kunderne med sine Rooftops.

Tagterrassen i Aalborg får en 360 graders panorama-udsigt over byen og fjorden, hyggelige lounge-områder, en grøn japansk have og en imponerende skywalk med glasbund 30 meter over Algade Torv.

Anja Kibsgaard, der er stormagasinchef for Salling i Aalborg forventer, at også Aalborgs Rooftop vil trække besøgende og ikke mindst turister til i hundredtusindvis.

- Erfaringerne fra vores Rooftop i Aarhus viser, at de besøgende kommer igen og igen. De kan godt lide, at man kan slappe helt af og få et pusterum højt hævet over byens tage, siger hun.

De besøgende kan godt lide, at man kan slappe helt af og få et pusterum højt hævet over byens tage, siger Anja Kibsgaard, stormagasinchef for Salling i Aalborg. (Foto: Christine Nørgaard DR Nordjylland)
Facebook
Twitter